Hey you pretty zombie

UJ vad jag kommer vara död idag! Klockan är över 6 och jag har inte sovit EN sekund. :P Jag tänkte och filurade för mycket på olika saker och planerade lite hur jag skulle göra med listor och schema jag har hand om för Går'n. Och om jag väl har börjat planera i hjärnan och allt blir så jäkla bra så är det lika bra att jag börjar genomföra det direkt så jag kan slappna av sen. :P Så jag har städat och gjort snygg namnlista och schema som täcker hela mars och även gjort det snyggt och städat bland kontakterna i google-kontot som hör till Går'n. :) Och såklart fortsätter jag skriva ut överallt om att folk gärna får skänka prylar eller lämna några kronor i bidrag då det är helt ideellt och alla jobbar volontärt. Allt jag gör gör jag endast för ungdomarna och jag får inte ut nånting av det mer än lite kaffe när jag är där och att jag finns där för ungdomarna. :) Så nu ska jag nog dänga mej ner i sängen och försöka sova lite iaf. :P Hade ju fått mvg på listan och schemat jag gjort tidigare så efter allt jag har gjort inatt lär dom ju vara ganska nöjda med mitt arbete. :) Kul att nån uppskattar det jag gör även om det är väldigt lite och jag är grymt glad över att kunna hjälpa till. :) Åker nog dit ikväll och kollar läget och så om jag tar mej dit och pratar lite med personalen om hur jag tänkt med allt jag gjort. :P



Pigg men ändå trött. :P




Dimmigt som tusan är det ute också. Ser knappt gatulamporna utanför. Jag undrar jag vad det kommer bli för skitväder idag. :/ Vill ha soooool och fågelkvitter! Inte dimma, regn och annat äckel! Nej usch. Och så börjar man tänka på tusen andra saker. Men det är väl så. Det rör sej mycket konstiga tankar i ens huvud. Well well. Det som händer det händer. :) Drog nyss upp Kira en sväng också. Hon är ju GRYYYYYYMT morgontrött och går gärna inte alls upp före kl 10-11. Om jag går upp innan det så ligger hon kvar i soffan och tittar på mej som om jag är dum i huvudet. :P Mattes tjej det. :D :P Så nu drog jag upp henne för att hon hade sovit av sej kallingarna och dom hade blivit nerkladdade. Så jag fick slänga på henne ett par andra. Gissa OM hon ogillar matte nu som drog ur henne ur soffan 6.30 på morgonen! INTE helt okej tyckte hon! :P Så nu lär hon sova hela dagen utan problem i ren protest. :P Hahaha! Hon är rolig hon. :P




Älskar dejotroligt mycket trots att du är deppig, bara sover, blodar ner mina golv och har kalsonger på dej! <3

My poor little baby

Man är inte kaxig själv när ens älskade mår dåligt och är deppig. :( önskar att jag hade kunnat göra så detta var över fortare. Idag (29e) är Kira inne på sin 15e dag som hon blöder. Alltså är det förhoppningsvis ganska lite kvar av löpet. Men det är inte alls kul att se att hon sover igenom hela dagarna, knappt blir glad när det vankas utgång eller mat och på kvällarna kryper hon upp hos mej i soffan som en bebis. Hon har även börjat ligga och sova brevid min säng eller på golvet nere vid fotändan på nätterna. Hon är ingen sån hund som gärna ligger i sängen men hon vill ändå alltid vara nära mej. Tycker så synd om min lilla flisa när hon är så nere att ingenting är kul längre. Hoppas det snart är över så hon blir sitt vanliga glada jag igen. :)



Och själv så hoppas jag på att det snart blir helg och att jag kanske får träffa A igen. :)



Ledsen tjej såg inte ens glad ut när vi var på väg ut på promenad. :)


Hot red lips

Filurade på om oriflamepaketet hade kommit på villovägar eller om jag inte skulle få nått alls. Men till slut så dök det upp (så klart när jag var på väg in i duschen och inte hade några kläder på mej knackade brevbäraren på dörren :P). Och där i låg mina 2 läppstift som ska ge mej röda, sexiga läppar. :P



Triple Core Lipstick 
Trend Edition Catwalk Red


Neutralt


Oriflame Beauty Wonder
Colour Lipstick Daring Red



Det första syns det inte så väl på men det är 3 "ringar" med olika funktioner. Pricken i mitten vårdar, mellersta lagret ger färg och det yttersta ger glans. Inte så jätte skarp röd färg så det funkar bra när man inte vill ha en så skarp färg och samtidigt nått som vårdar.

Det andra är ett vanligt läppstift som finns i flera lite mer skarpa färger. Det mjukgör, vårdar och skyddar men har inte samma lager som den första. Kanon om man vill ha lite extra färg på läpparna. ;)


Det är ju så svårt att hitta sånt till någorlunda bra pris som funkar bra också och läppglans kan jag inte ha. Det känns som att jag har öst smör eller nått på läpparna och det är bara kladdigt. Inget för mej. :P Så nu hittade jag nått till väldigt bra pris som t.o.m jag är nöjd över. :)






Huvudvärken håller i sej lite smått idag trots väldigt mycket vila. Så jag tar det lugnt i soffan med Kira ikväll och fortsätter köra med treo. Är INTE road över att behöva gå ut ett par gånger till när det SNÖAR! Jag fick ju såna vårkänslor och allt kändes så jäkla bra igår. Så vaknar man till idag, tittar ut och allt är förstört och man blir bara deppig. Usch! Fortsätta kika på det som ska göras för Går'n och hoppas på att veckans dagar går ganska fort. Vill ju komma iväg nånstans och göra nått. Så på torsdag ska jag eventuellt till stan och kika hemma hos Linnea där några ska sälja av lite gamla kläder osv. Se om nån har nått kul för en krona eller två. Sen förhoppningsvis dra till Går'n en sväng och se så ungarna sköter sej där. :P I helgen blir det ju Filipstad och Hjulhälja eller bloppis på score eller bara hänga på Går'n och göra ungdomarna sällskap. :) Ska bli såååååååååå gött med busskort igen så man kan göra nått! :) Kanske åka till Säffle och hälsa på nån gång. Who knows? :)

Byt huvud med mej, pls!

Är jag inte förkyld eller har rethosta så jag nästan avlider så har jag en huvudvärk från helvetet. Den kom igång igår lagomt till vi kom hem till mej efter vi käkat. Sen har den hållt i sej sen dess så nu har jag börjat missbruka treo också. Min missbrukningslista har gått typ treo, nässpray, hostmedicin och treo igen. Bläää!!! Jag har liksom ingen lust med detta längre. Och tät i näsan är jag eftersom jag använde otrivin för länge så det blev motsatt effekt. Försöker köra en med salt i nu så det ska vänjas av och tätheten ska försvinna.

Ändå bet jag ihop pch följde med på hundpromenaden idag då jag kände att Kira behövde träffa polarna igen eftersom vi har missat 2 gånger. Var skönt faktiskt när det var så varmt och soligt ute. :) Även om det var en del blankis kvar så kändes det verkligen att våren är på väg och det är SÅÅ underbart! :) Det dröjer nog inte innan man kan hänga undan vinterjackan och lägga undan mössa osv. Så himla gött! :) Man är på bättre humör, man mår bättre överlag, vårkänslorna kommer igång och jag kan inte sluta tänka på A och det är så himla mycket roligare nu att vara ute med Kira. :) Idag var det bara Kira, Chicko, Kurt och Bullit. Annars brukar det vara iaf runt 8 st hundar men flera var inte med dag. Men det var ändå kul eftersom Kira löper så var Chicko och Bullit gäääärna efter henne. Kurt fattade mest absolut ingenting. :P Hehe den lille godingen. :) Träffade på två st powder puff/papillon vovvar också. Liten var världen då vi insåg att hon är mamma till en som är ett år yngre som jag gick på samma skola som när jag var mindre. Hon kände igen mej från orrholmstiden och jag flyttade därifrån när jag var 10. Inte dåligt att känna igen nån så lång tid senare. :P Förhoppningsvis följer dom också med fler gånger. :)





Nu är det bara lite mys i soffan eftersom huvudvärken är igång och vi är lite slitna efter promenaden. :P Hoppas veckan går fort. Saknar ju A. Som jag nu "officiellt" dejtar. :) Happyface!

Time to dream about the good things in life

Varit en seg dag idag där jag har antingen vilat eller stressat ungefär. :P Vaknade till imorse av att mamma påminde om melodikrysset. Somnade om och vaknade några minuter efter det hade börjat med ett ryck. :P Anyways. Löste det och gick sen ut med Kira. La mej för att vila lite då jag inte sover på nätterna nu för hostmedicinen. Gick till slut upp när jag skulle duscha, dammsuga, skura och ta en promenad innan A kom.

Fick allt gjort efter några om och men, han kom och vi gick in och tjötade lite. Sen ner till pizzerian där han bjöd på mat (finns ju inget lyxigare ställe i den här hålan :( ) och tjötade mer och sen hem och satte på en film. Deuce of spades såg vi som tydligen är väldigt lång men den var iaf bra trots huvudvärk och trötta ögon. :P Efter filmen tjötade vi ännu mer och när det var dags för A att kila hemåt så fick jag en go kram innan vi skildes åt. Jag gick så Kira fick pinka och han drog hemåt. Sen in och tvätta av sej fejset och kasta av sej kläderna. Nu ska jag sooooooooooooooooooooova! Jag och Kira blir hämtade 10.15 imorrn för då ska vi på hundpromenad. Ska bli kul eftersom vi inte har varit med på ett tag eftersom jag har varit sjuk mycket.




Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzee ya later!

The sun on naked skin

Bland det bästa som finns är att ligga och dra sej i sängen när sängkläderna är nytvättade och vårsolen tittar in i lägenheten. Såhär skulle jag kunna ligga heeeela dagen. Våren är verkligen på gång nu även om den kryper fram. Och det kommer bli så underbart! Snart dags att komma igång med kroppen, man kan ha mindre kläder på sej och man kan njuta av långpromenaderna ute med Kira istället för att nästan gråta när man ska ut bland snö och is. I love it och vårkänslorna kommer ikapp mej. Jag vill bli kär, hitta på saker och träffa folk. Det börjar iaf bra med en dejt ikväll. Tycker att jag börjar känna av den första fjärilen. ;)


Hjälp mej hjälpa ungdomarna!

Jag kommer börja hjälpa till på ungdomsgården Går'n som finns i Grums. Dom har nyligen öppnat och det är en hel del ungdomar där när det är öppet. Nu har dom kört en inkörningsperiod och dom kommer snart börja ha öppet mån-sön. Dom har tv-spel, biljard, biosal, pingis och andra olika grejer. :) så dom gör allt för att finnas för ungdomarna och hålla dom borta från gatorna. Och dom trivs verkligen på det stället och jag tycker själv att det är underbart. Och nu vill jag hjälpa dom att hjälpa ungdomarna. Så jag söker efter er som kan tänka er att skänka grejer till ungdomsgården. Spel (vanliga, Xbox 360, playstation2), filmer (ungdomsvänliga, inte 18 årsgräns utan för yngre), pingisrack, datadart-pilar och allt annat kul som ungdomarna kan ha nytta av. Varenda pryl är vi tacksamma för och det skulle göra mycket att få hjälp av er! Ungdomsgården finns i grums, Värmland så ni som skänker grejer får gärna finnas i Värmland eller ha möjlighet att skicka saker.


Hjälp mej att hjälpa ungdomarna på ungdomsgården och skänk gärna sånt ni inte behöver! :)


Giriga människor går fetbort

INTE okej att ställa sej först i kön när en kassa öppnas och meddela att gubben kommer med maten så jag får stå och vänta! Jag hade 4 saker, dom hade ett par korgar fulla. Vad faan är det med folk egentligen?! Jag hade lätt varit klar medans dom stog och lastade på bandet. Nej usch! Spyr på såna människor och hade jag inte varit så ställd av hur hon betedde sej så hade jag sagt henne ett och annat. Nej är ni giriga så håll er nån annanstans!


Fick iaf hem lite nödvändigheter och en promenad med Kira. Så nu väntar jag på Mogge som ska plocka upp mej och så ska vi dra till Går'n i Grums och se vad ungdomarna pysslar med. :) Tror det är ett himla trevligt ställe så det ska bli kul att se om dom kommer vilja att jag fortsätter komma och hjälpa till. Allt för att ungdomarna ska ha trevliga kvällar istället för att springa ute! :)




Sen blir det nog hem och ta en lugn kväll med Kira och Nemo. Sova bättre än dom senaste 2 nätterna förhoppningsvis. Imorrn får jag ju besök av A och det ska bli himla trevligt. :)


Linnea var här idag också och hälsade på en sväng. :) Lovley! :) Fick lite skor och shitz och vi åt fruktsallad med vanilj kesella. YUMMIE! :D Nemo och Kira var i sjunde himlen och vägrade i stort sett att lämna Linnea. Inte ofta vi får besök. Jag tycker synd om A imorrn. :P Hehehe.

Hostmedicin, mer nässpray och noll sömn

Fy sjutton! Jag vill sooooooooooovaaaaaaaaaa! La mej i hyfsat bra tid för ett dygn sen. Låg vaken och bara drygade ut tiden innan jag lyckades somna runt 7. Upp och gjorde frukost vid 6 och la mej för att glo på barnkanalen. Inte ens hostmedicinen hjälpte den natten. Jävla gatulampa utanför låter som ett helt världskrig så fort det blåser eftersom varenda grej på den sitter löst. SUCK! Måste ringa om dom där grejerna imorrn. Och att få tänt på gångvägen mot coop för det är det kolsvart och häromdagen gick jag in i en bänk. Det + all is som varit senaste tiden = jag har fonus i telefonen på vägen till affären. Lika bra liksom så det går fort. :P Aja nu är ju typ isen borta. Fåglarna kvittrar utanför på mornarna och solen skiner kraftigt och överröser mej med serotonin. Nu ska bara den sista isen bort, det ska bli grönare och all sten på vägarna ska också bort. Inte så skönt för Kira att gå på alla dessa småstenar. :/ Idag (fredag) skulle det bli +7 grader. Soooooft! På onsdag skulle det bli +12 (!!) grader. :D Jag vill ha vår nuuuuuuuuuu så man kan njuta mer av att vara ute med Kira. USCH vad jag hatar vintern! :P


Dom hade lite böcker billigt på coop idag också. Så jag ska börja läsa Den farliga leken av Mari Jungstedt. Inte ens en femtiolapp för denna boken och den verkade vara spännande (fast jag egentligen bara läser självbiografier, inte kriminalromaner). Sen får den åka vidare till mamma som gillar såna böcker. Hon kanske får mer nytta av den. :P Hehe.


Så nu hoppas jag att hostmedicinen + boken ska kunna hjälpa mej att somna så jag sover bätttre inatt. Ikväll ska jag med till Grums för att kolla in Går'n där jag antagligen ska hjälpa till en del framöver. :) Eftersom jag har en del livserfarenhet och jag inte är ute och festar på helgerna och sånt där som många andra i min ålder så är jag gärna där och finns där för ungdomarna. Dom kanske behöver prata av sej lite nån gång och tycker att det blir lättare med en yngre istället för nån som är kanske 40+. Och dom behövde tydligen iaf nån tjej som är 20-30 så det passar mej perfekt. Volontärgrej såklart och jag skulle inte räkna med att det är ett jobb jag skulle få betalt för. Jag vill bara finnas där för ungdomarna och hjälpa dom så gott jag kan med olika saker. Kan jag hjälpa till med att hålla dom borta från gatorna och en massa alkohol och skit så gör jag det mer än gärna. Sen kan det vara ett sätt också för mej att "komma tillbaka" lite. Träffa mer folk, få lite rutiner dom kvällarna det är öppet och jag kommer vara där. Tror det kommer bli kanon! :)


 Kira har fått gamla små kallingar från lillebror som fick bli tikskydd eftersom hennes skaver så förbaskat. :P Hehehe.

Så nu gör jag som Kira och lägger mej beskvämt i sängen. :) Linnea kommer ju och hälsar på en sväng imorrn förmiddag så jag måste ju ut och ta en promenad med Kira och dammsuga och så så det inte är ryamattor på golvet. :P Hehe. Night y'all!

Olycksfågeln nr 1

Vaknade av ett trevligt samtal. NOT! Blev uppringd av KBAB som gjorde min dag, min vecka och framtiden riktigt kass. Jag har skulder och anmärkningar vilket dom flesta idag har och det är inget konstigt. Det är inte hur mycket som helst så jag skulle platsa i lyxfällan men skit samma, det finns lite där iaf. Har sökt en del lägenheter hos KBAB då jag inte mår bra och känner mej inte säker här i vålberg. Kriminella, pundare och alkisar kryllar det av. Hyresvärdarna (Aprima) är SKIT och jag skulle göra vad som helst bara jag kommer härifrån. Jag är idag glad över att jag har min hund som skydd när jag går utanför dörren. Ändå känner jag mej inte säker. Allt detta hjälper mej knappast att må bättre psykiskt och komma ifrån min sjukskrivning heller. Så meddelar denna idiotenKBAB att jag är spärrad för att söka lägenheter hos dom tills mina skulder är betalda. Jag har inga hyresskulder då hyran ALLTID är det första jag betalar varje månad. Jag har inte fått en påminnelse ens sen jag flyttade in hit och det var i januari förra året. EN gång har soc krånglat så jag betalade in en del av hyran först och resterande några dagar senare men då pratade jag med Aprima. Men jag har absolut inga hyresskulder. Det är endast småsaker och telefonabbonemang jag har varit dum nog att tecka. Så jag tycker inte att det ska påverka att få en lägenhet i Karlstad när jag sköter hyran. Så jag kommer ALDRIG nånsin hyra av KBAB för detta var det värsta jag har hört! Och dom är absolut INTE värda att få pengar för att jag ska hyra av dom. Inte en spänn ska dom ha av mej, NÅGONSIN! Folk har idag skulder och anmärkningar och det är mer vanligt att inte ha det. Så jag får sitta kvar här i äckliga vålberg, hitta nån annan att få hyra av i Karlstad eller hitta en karl att bli sambo med. :P Jag kör på det första så länge. :P


Har idag fått hjälp av världens bästa mamma. Så jag kunde köpa nässpray med koksalt (otrivin ska man ju tydligen inte använda för länge) och hostmedicin så jag blir av med den nedrans rethostan. Bara jag slipper bli tät i näsan konstant och hostan ger med sej så är det prima sen. Är såå trött på den här rethostan jag får nån gång om året. INTE okej! Speciellt inte när hostmedicinen kostar ett par hundra för den minsta flaskan. USCH! Annars har jag bara försökt att muntra upp min stackars lilla tjej som är fruktansvärt deppig och nere. Hon löper ju nu så nu är ingenting kul längre. Hon bara sover bort dagarna och är inte på nått vidare bra humör alls. Så jag försökte muntra upp henne med en denta stix (hon luktar inte mums i käften :P) och lite rester med fiskbullar och mos. Men njee sen gick hon och la sej med godsedjuret i soffan. Det är verkligen inte kul att se sin stackars älskling vara så deppig. Hon fick grymma skavsår av tikskyddet också så det åker inte på igen! Usch vad hon ser ut i ljumsken nu. :( Så hon får lorta ner ett gammalt påslakan och sen se om lillebrors gamla kallingar kan bli bra när hon är inne iaf. :P Alltid nått så hon inte blodar ner golven. :P




Uuuuuhhh jag vill att tiden ska gå fort nuuu! Om 2-3 veckor är det dags att börja komma igång med träningen och kosten ordentligt med hjälpen jag ska få. Och jag LÄNGTAR! Tro det eller ej. :P Men jag är ju helt hundra på att det kommer bli kanonbra och att jag kommer få bra resultat. Därför vill jag komma igång snart så jag kan börja se resultat. :P


Snart dags för helg igen också. Besök nån gång under helgen och bli bjuden på käk och se film och så. Ska bli trevligt. :) Se om stelheten håller sej borta den här gången. Men det är väl inte lätt första gången man träffar nån. :P Men jag tror att det kommer bli bra. Kanske har jag hittat prinsen bland grodorna? :)

Sleeping beauty

Den här helgen har jag varit trött, trött och åter trött. Kan iofs bero på allt städande. :P men resultatet av det blev en städad och fräsch lägenhet, en whiskey & cola kväll med grannen, besök av A och en väääldigt slapp söndag. :P inatt sov jag bra och somnade om när jag vaknade runt 8 imorse. Skönt som fasen! Så nu har jag dängt ner mej i sängen och hoppas på en bra natt till. Till helgen blir det besök igen och helgen om 2 veckor tar jag nog en tur ut i urskogen och kommer hemifrån lite. Tar med mej Kira och bara myser. Kanske kolla racet som är den 3e med gamla fina bilar. :) well nu ska jag läsa och decka. Night y'all!


Egobomb!

Yep det kommer lite egobilder nu. Mest för att jag idag faktiskt slängde på lite klet och på fransarna och annat skit i fejan så jag såg levande ut for once in a while. :P Så ni kan bläddra neråt en bit direkt annars riskerar ni väl att spy på så många egobilder. :P Hahaha!

















Har städat mej blå idag. Plockat och dolat. Dammsugit och skurat. Så nu är det reeeeeeeeeeeent överallt och det kommer att hålla sej så ett tag hoppas jag. GRYMT skönt att ha det såhär fräscht! :) Fick besök under eftermiddagen en sväng. A var här och hälsade på. Himla trevlig kille det där. :) S nu har jag och dom två kräken dängt oss ner i soffan i mjukiskläder framför tvn och myser. Är sååååå trött efter en hel del nätter med knappt nån befintlig sömn. Usch! Blir bara slapping framför tvn och datorn ikväll och sova inte allt för sent. -GÄSP-

Whiskey in the jar

Tog mej en lugn kväll. Tyckte att jag kunde unna mej det. Så jag slängde över grannen och vi drack whiskey & cola och tjötade om aaaaaallt mellan himmel och jord. Gött att ta det lugnt också och ha lite sällskap som säger mer än mjau, voff och snark. :P Hahaha! Missade god nattandet från A också. Dumma dator! >< Well well. Senare idag blir. Kommer jag hinna ta alla golv och plocka undan det lilla sista i vardagsrummet? Hmm jaa det får jag ordna i vilket fall som helst. Man har bara en chans att göra ett bra första intryck. :P






Och med det sagt så kryper jag ner i sängen och somnar (igen) till Puss in boots. Hoppas jag får sova längre än till 7 imorrn! ^^


My house is not clean

Skulle vara schysst att få hjälp av städtanterna i How clean is your house men min lya är ju LÅNGT ifrån så stökig och skitig som alla andras i det där programmet. Nej usch och fy! Allt ska rengöras och det ska plockas undan. Men jag har knappt nån disk alls och dammsuga och skura går ju lätt och fort. Så egentligen är det inte så mycket även om det känns så.


Ner och fixa mej en flaska cola sen så jag kan njuta ikväll med lite virre & cola. Fint det en fredag hemma i soffan. :) Och så massa mys med mina 2 fyrbenta. :) Gött det. :)



Love is in the air

Det är du och jag älskade. Min fina underbara Kira. <3




Kira var duktig och hjälpte matte att göra mat och välja musik i datorn förut också :)




Tur hon inte förstår bättre för då hade jag väl fått en redig jävla utskällning av henne som lägger upp bilder på henne i bara trosor. :P Hehehe.


Well well. Idag har det varit dött as usual. Ringt VC och krånglat och fick en tid 6e mars. Yey! :P Imorrn ska jag ringa aprima och se hur hårda dom är på uppsägningstiden av lägenheten då jag har fått erbjudande om en i Karlstad. Hoppas dom kan gå med på 2 månader och att allt löser sej så jag kommer härifrån! Imorrn ska jag även städa, städa, tvätta och städa lite till. Får ju besök på lördag så det är väl bäst att det inte ser ut som en krigszon här hemma. :P Ser ju ut lite när det samlas hår från katt och hund överallt. Hujedamej! Aja det är ju bara att bita ihop och ta tag i det. :P Man måste ju göra ett gott inttryck liksom. :P Annars? Jo jag fick sms imorse som gjorde mej förvirrad. Jag är trött och funderar på att slänga ut Kira rdan nu för att gå och lägga mej och se slutet av Walk The Line och sen läsa tills jag somnar. Mm det låter bra. :P Vill ju inte vara döende under alla samtal imorrn. :P Aprima, KBAB och soc. Har säkert glömt nått. Snark!




Over and out folks!


Hund-PMS

Mm jag letar nu efter nån som vill ha en bitchig och trotsig hund med grov PMS. Jag skickar med käk och skydd så hon inte blodar ner hos dej men du får hennes humör på köpet. :P Trodde inte en hund kunde vara värre än ett mänskligt fruntimmer vid mens men jo visst! Hon tar väl ut allt denna gången för förra gången också för då var hon inte alls jobbig. :P PUH! Detta kommer bli en super kul period. :P Hehehe. Nej då jag skulle inte byta bort henne mot nått i hela världen. Men hennes humör hade ju kunnat kvitta. :P

Miss mensmonster



Jag själv då? Jo men jag lever väl. Rethostan håller i sej och näsan är tät och/eller rinner. Jag tar det lugnt men ingenting verkar hjälpa. Har inte hostan gett med sej om en vecka så blir det VC och få hostmedicin. Den är ju SÅÅÅ billig och jag älskar att hänga på VC hela tiden. SUCK! Skulle ju till min bästa kurator imorrn också men det kommer inte gå som det är nu. Får skjuta upp det. :/ Jag som hade behövt henne imorrn. Men jag får hoppas på att jag får en tid om 1-2 veckor max så jag får hennes boost snart. Annars händer det inte mycket här. Förutom blod, nässpray och nya datorn. Yep världens bästa mormor hjälpte mej med att fixa en dator med bredband från Tre. GULD! Den gamla faller isär och fungerar knappt alls för att ens spela harpan på. Usch! Skit dator! :P Händer inget speciellt till helgen heller. Antagligen besök en sväng på lördagen som jag hoppas på. Finally! :) Hoppas bara Kira är snäll. :P Hahahaha! Nej fortsätta tjöta på msn, ta en tur med Kira och sen lägga sej och läsa.


Miss sunkig

Motorsågsmassakern is on!

Sov lika dåligt inatt men jag får ju stå ut. Jag sover fruktansvärt dåligt om jag inte har nån sömnmedicin och den senaste jag fick är slut. Försöker ringa vc också men jag har inte riktigt råd att sitta i kö hela dagen för att alla plötsligt ska ringa just idag. Men men. Bara att fortsätta ringa och kolla kön resten av dagen.

Vaknade till imorse och gick upp för att klä mej, pinka osv för att gå ut med Kira. Höll på att få hjärtsnörp när jag såg blodfläckar i hallen och köket. Kollade läget hos Kira och upptäckte att det är dags för henne att stöka ner. :P tur vi har ett tikskydd så det inte blir så stökigt. :P så nu måste jag se om jag kan få tag på några kronor att låna till trosskydd till Kira och nässpray till mej. :P jag älskar sista 1-2 veckorna innan man får pengar. :P

Sitter även och väntar på att posten ska dyka upp. Så jag kan gå ner till bibblan och skriva ut/kopiera papper att skicka till soc och fixa frimärken+hämta ut paket på Coop på vägen hem. Har lite att pyssla med ikväll och det ska bli underbart gött! :P


Timemachine anyone?

Vill att tiden ska gå fort nu så man kan sova. Imorrn dyker förhoppningsvis datorn upp och jag vill ha den nuuuu. :P

Börjar bli frisk snart också tror jag. Har inte varit lika hängig idag och rethostan har inte varit i närheten så jobbig som förut. Hoppas det ger med sej snart innan jag blir knäpp. Undra om det ska bli första gången jag blir av med rethostan utan min dunder hostmedicin. Vore underbart isf!

Är ute på promenad med Kira. I all satans jävla snö. Den som beställde skiten kan kontakta mej, jag har nog några ord att säga dej. :P well skit samma. Hoppas den försvinner snart och att det blir vår. Inge sugen på en massa snö även om Kira gillar det. :P


My turn now?

Hm. Jag har alltså ungfär 2-4 veckor kvar tills "helvetet" börjar. Har fått lite skäll p.g.a mina dåliga dieter som jag ändå aldrig lyckas hålla och som inte gör mej rättvisa. :P Så jag ska bara bli frisk (andra förkyldningen bara i år) och skaffa mej ett busskort för mars så jag kan börja träna så ska herr H hjälpa mej med lite matschema och såna där saker. I utbyte ska jag flasha mej och ta en före-bild som han ska kunna använda i sin blogg och sen en ny bild efter 5 veckor. Blev lovad resultat på 3 månader och allt annat än det jag gör nu lär ju ge resultat. Och eftersom jag får hjälp av en som tävlar och har gjort ett tag med såna här saker så lär ju han om nån kunna hjälpa mej. Jag är förvarnad om att det blir en del torsk, kyckling och lax och det gör mej absolut ingenting. :D PUH! Jag känner på mej att mars kommer bli en tuff månad då jag ska komma in i allt, ändra träningsvanor och helt och hållet matvanor. Så jag tippar på att jag kommer åka till mor med allt i matväg jag ändå inte kommer kunna äta (bättre att det åker till nån som kan använda det än att det åker i soporna). Lär ju få göra en rensning i skåp och kyl och få bort en del. :P Nu när jag vet att jag kommer få hjälp och kunna hjälpa med att motivera andra så är jag GRYMT taggad! :) Jag tror att detta kommer bli bra bara jag håller mej ifrån godis och allt annat dåligt. Men det ska väl gå bra bara jag kommer ifrån sockerberoendet och kommer in i nya vanor. Jag tror att detta kommer gå mycket bättre än jag kan tänka mej och jag litar på H så jag törs låta honom avgöra mitt öde den närmaste tiden. Det finns inget som skulle göra mej mer gott än att gå ner i vikt, komma i form och få ett självförtroende. Det skulle göra så mycket och det är verkligen det jag behöver. Jag är spänd och nervös men redo. Kan knappt vänta tills det är dags att börja. :P Detta kommer bli en resa utan dess like! :D


Är det min tur nu att bli bättre på alla sätt?





Inget denna helgen. En kväll med Kira, Nemo och whiskey & cola. Tvättat och härjat som en annan kärring och känner avsaknaden av umgänge. Ingen hör av sej, ingen frågar om jag vill hitta på nått. Skit samma om jag inte har nått busskort, det går väl att höra av sej? Aja skit samma. Jag har iaf sällskap på msn av A. That's good enough. :) Inget denna helgen. Men nästa förhoppningsvis. :)

Skamfläck!

Vad faan hände där?! 22.45 ligger jag redan i sängen i min rosa IKEA-pyjamas och med boken i handen. Jag som alltid lägger mej runt midnatt. Tror att det kan bero på att jag somnade efter 7 imorse och knappt har sovit alls. Det KAN också bero på att sällskapet la sej tidigt och lämnade mej ensam vid datorn. Har han gjort ett såpass bra intryck att jag tom försöker få ordning på dygnsrytmen? Hmm. Spännande karl detta. :P men nu ska jag fortsätta läsa boken, snora, hosta och fortsätta hata trycket i öronen. Tänkte vakna frisk imorrn. GOOD FUCKING LUCK! :P


Pimpin' the ajfån

Insåg att jag laddat ner en app för att pyssla lite med foton. Testade på detta och pysslade ihop bilder som ny bakgrund till luren. Helt okey och jag fick ju med alla mina älsklingar. :)


You keep gettin better. (A)


Give me pls!

Halsen var bättre när jag vaknade till. Men nu är det öronen och en nedrans rethosta istället. Just what I need! Eller inte. :( lär vara frisk i några år framöver så sjuk som jag har varit senaste tiden. Inte okej!

Btw. Dom jävla skorna förföljer mej! Konstant ser jag bilden på dom och jag gråter lite över mitt fattiga konto. Så sjukt snygga skor som trycks upp i ansiktet på mej hela tiden och bara hånar mej. Fatta vad dom hade varit grymma på mina fötter i vår och sommar! Nån som vill ge mej? *blink blink* kostar bara strax över en tusenlapp. Men jag skulle ju helt klart vara lycklig resten av livet. Är inte det värt det om nått? ;) kom igen nuuuuu. Storlek 37 vill jag nog ha när det är klack. Jag väntar spänt vid brevinkastet. ;)


I give up!

Det är helt enkelt inte lätt att köra ren kur med shakes när det är matreklam överallt och folk skriver om mat hela tiden på facebook. Förstår inte all denna hysterin med mat! Jag skriver inte varje dag vad jag äter. Har folk verkligen inget roligare att skriva om? Whatever! Jag är hungrig. :P Och jag inser att jag inte är så taggad som jag behöver vara för detta. Och eftersom jag har tänkt att köra LCHF efter kuren så ändrar jag nu lite i min plan. Jag byter ut frukost och lunch mot en shake och äter middag LCHF-style. Jag avlider väldigt snart om jag inte får mat. :P Så den här gången blev det en fail men jag fortsätter iaf att byta ut frukost och lunch så får det bli en riktig måltid till middag. Idag ska jag testa att göra blomkålsmos och antingen vanlig stekt köttfärs till eller så gör jag biffar av det. Ååååhhhhh jag längtar! :P

Turn me off please

Är SÅ trött på detta! Nu tar öronen och halsen emot en massa skräp och jag är sjuk IGEN. Jag som är sjuk Max en gång varje år annars och är då ordentligt sjuk. Lär väl vara frisk i flera år framöver om jag ska få skit efter skit nu. Suck! Önskar att jag kunde stänga av och bara sova som djuren. Inge sugen på att dras med detta. God jävla natt vet jag! :P


Gottgott hemlevererat

Ett stort vadderat kuvert fick jag hem idag. Funderade på vad sjutton det var då jag inte har köpt hem nått. Men där kom mitt smakprov på en allevo bar som jag fick när jag gillade deras sida på fb. Trodde det skulle ta längre tid men det passade bra att den dök ner idag. :) stog och tittade på denna i affären för några dagar sen så det var passande att det var just mjölkchokladen. :)

Utöver deg ligger jag i sängen, snorar, nyser, har ont i örat, huvudet och missbrukar treo IGEN. Jag behöver verklige. Bli såhär jobbigt förkyld igen, NOT! Aja. Det är väl bara att krypa ner under täcket och fortsätta vilan. Suck!


Family is everything

Har haft en både bra och dålig helg. Och Eftersom den började bra så börjar vi berätta från fredagen. :P

Kom upp och var ute med Kira. Insåg att hundkräket var VIT ute i solljus så det var bara att traska ner och köpa schampoo på coop. 40 spänn för en flaska. Helt klart godkänt pris. :P Duschade henne och hon njööööt. :D Borstade och torkade henne i ett par gånger och hade till slut en hel hundgård i lägenheten om vi skulle räkna ihop hårhögarna. :P Klippte klor på henne också och hon var fräsch och ren som aldrig förr. :P Sen väntade vi bara in tiden då vi skulle åka till syrran och barnen. Skulle först inte ha med Kira dit men fick ingen hundvakt så hon fick följa med. :) Blev hämtad av syrran, Paula och Kim och åkte iväg mot urskogen. Tölade och umgicks ett tag innan det vankades mat (ja jag fuskade då för att det var lite speciellt). Åt och sen kom vinet fram för det hade tydligen syrran köpt ett par flaskor. Drack vin och tjötade och lyssnade på musik och grejer. Körde med en skum bilbana som barnen fick och vi vuxna tyckte det var mycket roligare än barnen. Snacka om att ha barnasinnet kvar. :P Savannah satt i mitt knä och somnade med huvudet på min hand som jag hade på bordet. Godingen min. :) Till slut så gäspades det ikapp och det blev das för sängen. Hopp i soffan men fick där ligga som en ihopvikt räka och jag klarar inte av att inte få sträcka ut mej så jag tog några stolsdynor, filten och la mej på köksgolvet. :P Hårt och det var kyligt men det var iaf bättre. :P Inte mycket sömn senare vart det lördag.

 Syrran och Kira. :)

Gick upp och la mej hos syrran när Benny fixade kaffe och så och vi låg där och tölade lite och sen vaknade Savannah till också. :) Ner och satte oss vid köksbordet och väntade in att tiden skulle gå så kom Fia och jag, syrran och Fia satt och körde melodikrysset. :) Sen skulle dom iväg och greja så jag och syrran satte oss och körde några banor i Mario Kart. Jag SUGER på dataspel där man ska köra bil! :P Sen gick tiden till slut och det var dags att få skjuts hem. Kom hem och deckade i stort sett direkt och det känns som att jag knappt har varit vaken sen jag kom hem. Såååååå trött och sliten! :P

 Savannah, jag och Jelina. :)

 Jag och Jelina. :)

 Savannah matar Kira. :)

Kira var kanon med barnen och var så snäll och försiktig att Savannah igår till slut vågade mata henne själv med lite gott. :) Kira gick gärna nära Jelina också när hon var uppe och gick eftersom hon fortfarande är lite ostadig på benen. Som stöd så att hon inte skulle ramla och slå sej. :) Jelina råkade ramla lite på Kira en gång också typ på baken tror jag det var men inte så hårt och Kira reagerade inte mer än att hon kollade så att Jelina var okej och inte hade slagit sej. Stolt matte det! :) Och barnen älskade henne. :)

 Kira har koll på Jelina. :)

Idag har det dock varit lite jobbigare. Vaknade och kände mej inte kry alls. Har ont i vänstra örat, vänster sida av halsen och känner mej tung och jävlig i huvudet. Vill INTE bli sjuk nu igen för det orkar jag faan inte. Även om jag är fast hemma resten av februari så är det inte SÅ kul liksom. Så jag har mest tagit det lugnt i soffan idag förutom att jag dammsög hela lägenheten förut. Höll på att få spader på allt hår som blivit överallt. Kunde ju inte dammsuga upp det i fredags när jag borstat Kira eftersom hon gick runt och var blöt och det var som pölar överallt. Ingen hit att dra in i dammsugaren liksom. :P Så nu ska jag bara ta ut Kira på sista kortisen och sen sova och be till nån högre makt att jag är bättre imorrn. Kommer bli tungt med en hel månad hemma för att jag inte haft råd med busskort men det får man väl tåla. :/


Kan man för övrigt sakna nån som man inte ens träffat än?

Oh you awsome bed

Ligga i trosor i renbäddad säng med nytvättade sängkläder kan vara bland det bästa som finns. :) njuta av varje sekund och bara må. Fortfarande saknar jag sällskap och nemo är och äter. Han kommer nog snart och lägger sitt goa huvud på kudden brevid. :P

Var på föredrag med nån som kallade sej hundpsykolog. Höll på i 1,5 timme och kostade en tjuga. Inget man inte hört förut och tanten påstog att hon blivit tränad av Cesar Milan. Men jag kan också stå där och upprepa om och om igen i stort sett samma sak och sånt jag hört i hans program. Men det är väl bra att veta sen vem man inte ska rekommendera. Fick iaf ut nått bra av kvällen. Småsaker och en typ borste från Emils hund & kattshop som har grymma priser på sina grejer. :) "borsten" kostade inte ens en tjuga och det finns små kattleksaker för under en tia/st. Sen fick jag träffa godingen chili som jag har saknat massor och på en halv sekund hade jag hånglat mer än jag gjort senaste 1,5 åren. :P har nog aldrig haft en hundtunga så långt nere i halsen. :P men det gör inget. Chili får gärna pussas eftersom Kira inte gör det. Och chili är ju faktiskt en av mina favoritvovvar. :)

Så nu efter att ha myst in mej i sängen, nemo har landat på mej och några sms har skickats så ska jag sova. :) imorrn åker nog jag och Kira och sover över hos syrran och ungarna. Himla mysigt att få träffa barnen igen. :)


Let's do this!

Mm nu har dom där nedrans shakesen börjat förpesta mitt liv. Hujdamej! Hur ska jag orka?! :P Jag avlider redan av bristen på riktig mat och jag är bara inne på min 4 dag. Aja har jag klarat 4 veckor förr så ska jag väl klara 3-4 veckor nu. Hittade ju nutrilett bars som var svin dyra men faktiskt himla goda. Så jag får smaska lite på sån sån om dagen så man får ner godissuget lite. :P Nu jäklar är det jag som ska få ordning på mej själv! :P


Jag vill ha maaaaat! :(

Har en sån där jätte rockig dag också. Tvätt, tvätt och MER tvätt. Super kul! Glömt fylla på tvättmedel så jag fick gott köpa tvättmedel i affären. Första gången EVER! :P Då har jag ändå bott i eget ett bra tag om man räknar ihop allt. Moster och mamma får ju stora tunnor med tvättmedel av mormor + att mormor har en egen så jag brukar åka till moster eller mamma och fylla på så slipper jag köpa sånt. :P Jävligt bekvämt! :) Men nu har jag inte råd med busskort denna månaden så jag tar mej inte till nån där jag kan fylla på. Kände mej som ett stort frågetecken när jag stog där vid sjön av olika märken osv igår. Confused! Tur det blir mycket sms och msn på kvällarna så jag känner mej lite lättad efter bristen på riktig mat och allt annat skräp. :P Den här gången kanske glada pannkakan har gjort något bra. Man kan bara hoppas på att det är så bra som det verkar. :) Annars bråkar jag med byrackan som idag aerar knähund extra mycket. Jävla kräk blev avis på Nemo igår och var elak men då blev matte ääääääääännu mer elak och det gillade INTE Kira så idag skäms hon. :P Ikväll ska jag till Grums med Chilis matte också och gå på föredrag med nån hundpsykolog. Aldrig hört talas om henne men det var i en timme och kostar en tjuga så det är ju värt att gå på om det kan ge nått. Det är ju lite där jag och Kira har svårigheter. Kommunikationen osv. Behöver ta mej in i hennes hjärna och rota till ordentligt. :P Sen får vi hoppas på mer sms/msn så jag kan lägga mej och sova med ett leende på läpparna ikväll igen. :)


RSS 2.0