Hej vf och nwt!

Ja nu händer det jag faktiskt inte trodde skulle hända så fort. Ska gå ner och lämna in min uppsägning av lägenheten. Det ser ut som en annan knarkarkvart och dom tänker inte ens åtgärda mögel i badrumstaket. Jag fick faktiskt tv-boxen idag men fortfarande ingen frys eller ett sketet litet jäkla galler till brunnen i duschen. Nej jag knarkar inte så detta stället passar inte mej helt enkelt. Det är vedervärdigt! Att inte hyresvärden skämms ihjäl av detta. Så nu lämnar jag in uppsägningen och det ska bli spännande att se hur dom tänker kompensera mej för all skit. Och underbara vf och nwt. Här får ni en story som folk kommer bli förbannad över och varsågod hyresvärden. Här får ni lite skit!

Slackers!

Ja men då ska vi väl beksriva lite hur man trivs i lägenheten såhär efter natt nummer 3. Jag har ingen frys, inget galler över brunnen i duschen och inte en enda tv kanal. Frys och galler skulle jag kunna vänta mej igår men än har ingen varken ring eller plingat på dörren. Frysen är inte så noga eftersom jag ändå inte äter mat nu men gallret till brunnen går ju för sjutton ner i brevlådan! Och så kopplade jag ju in tvn häromdagen för att se vad som fanns att titta på. a kanaler inställda så det var ju bara att söka. Inte EN kanal fick jag in så jag antog väl att tvn var trasig. Fick idag hem en annan liten skit tv som garanterat funkar och där fick jag minsann inte heller inte nån kanal ALLS. Så imorgon ringer klockan tidigt för att ringa felanmälan och säga att dom kan ju faktiskt komma hit med åtminstone mitt galler och fixa antennuttaget så jag får tv. Fast egentligen står det ju faktiskt 1a april på kontraktet även om jag fick flytta in redan 25e mars. Så alltså ska ju lägenheten vara bebolig iaf senast sista mars. Ska ju bli spännande att se hur dom tänker lösa detta och evetuellt kompensera mej om dom inte löser detta senast imorgon. Dom kan faktiskt ta och fixa sånt när lägenheten stått tom ett tag och nån flyttar in. Ska även be hyresvärden om protokoll på besiktningen om den gjorts. Det förvånar mej inte om väggar, golv, tak och lister runt fönstret i badrummet får bytas ut. Mögel och annat äckel och det verkar bara fallfärdigt helt och hållet. Så nej just nu trivs jag inte ett dugg att bo här. Och fixar dom inte dom viktigaste sakerna imorgon så kommer jag att kontakta hyresgästföreningen eller nått annat som sätter hyresvärden på plats. Det är så löjliga saker som inte är fixade att det får mej att fundera på om munkforsbostäder verkligen är en seriös hyresvärd. Just nu tror jag inte det.

Är på g! :)

2 veckor och 4 dagar kvar tills jag är på båten på väg mot Riga. På just DEN kryssningen jag längtar till varje år innan jag har hunnit gå av. På den kryssningen träffar man alla dom underbara från sverige runt som man inte träffar vanligtvis. Mestadels skåningarna (eftersom jag inte känner så många från norr). När man super från frukost samma dag som man åker och slutar kanske när man kommer iland. I värsta fall fortsätter man kvällen ut också. :P När man får dansa dygnet runt och bara härja så fötterna blöder och man kan vara bakis i veckor efter. Det är alldeles snart dags för den resan och det är verkligen årets bästa händelse. Det och DTLD's HeartLineDance som är varje år en hel helg i augusti. Att 2 såna händelser kan göra hela året perfekt. Ojojoj. Vad jag längtar! Och vad jag ska lära in danser nu i lite mer än 2 veckor. Hoppas Daniel kommer upp och kan lära mej så han får lära mej lite wcs också. :) Vill åka NU men har ju en del kilon att få bort gärna innan så jag får nöja med mej att det är 2,5 veckor kvar så kanske jag hinner få bort det mesta. :)

It's a possibility

Idag har jag sovit en del. Mest för att jag var vaken och hade det lite tufft inatt. Och när jag väl skulle få sova så hjälpte det ju inte att Nemo fick sina vanliga mongo ryck. Har fått ordning på en hel del kläder så dom hänger i garderoberna istället för att ligga i kartonger. Imorrn tar jag tag i köket och det som är kvar i hallen. Man får väl ta lite i taget för att inte tröttna helt och ge upp. Tvn får jag inte in några kanaler alls på så den är nog paj. Får hit en annan av mormor jag får låna imorgon iaf så jag får se på tv. Man blir ganska knäpp av att gå runt här och det enda som finns att göra är att packa upp kartonger. SÅ kul är det inte. :P
Men nu när kvällen kryper sej på så halvligger jag här i sängen och funderar på om jag skulle hoppa i pyjamasen och faktiskt lägga mej i sängen. Jag är lite småtrött i ögonen och har man såhär tråkigt så blir man ju inte direkt piggare. Nemo ligger brevid mej och myser och sover så gott bara ett par centimeter ifrån den stora boomblastern jag ställde i sängen för att spela musik när jag packade upp. Och jag har på lite lugn musik åt honom. Han ser ut att må riktigt gott där. :) Gillar nog att somna till musik skulle jag tro. :)
Försöker få Daniel att fixa pengar också så han kan komma hit och hälsa på. Tycker att han kan komma hit ich lära mej lite danser och mer wcs så man är på topp inför kryssningen. :) Sen så är det alltid lika kul att träffa honom om det så gått år eller bara dagar. :P Men blir det ingen resa upp hit så är det ju kryssning om mindre än 3 veckor. Då jäklar i mej är det härj kan jag lova! :D

Teknikens helveten

Usch! Får ju inte in några kanaler på tvn när jag söker så jag ringde hyresvärden. Kollade om dom stänger av tvn i dom tomma lägenheterna men det gör dom inte så det ska vara igång. Får fortfarande inte in några nedrans kanaler på tvn nr jag söker. Det måste ju vara nått fel på tvn. Eller så är jag bara en dum brud. :P Får se om nån kan tänkta sej att komma och titta på det. Jag gör ju uppenbarligen inte rätt. Suuuuuck! Får väl klara mej med datorn ändå då. :/
Men men. Ska väl hoppa in i duschen snart iaf så ska jag kila bort till affären och köpa en spade till Nemos låda. Fattades plötsligt saker när jag fick hem honom. Aja. Sen ska jag försöka få ordning på alla kläder i sovrummet också. Men nu ska jag nog glo nån film och dras med en katt som tycker det är jätte kul med sina mongo ryck. :P

This is me

Eftersom jag tydligen inte får lägga upp en profilbild för blogg.se av okänd anledning så slänger jag in en här så har ni iaf ett hum om vilken mupp jag är. :)
Ja mitt hår är rosa. :) And I like it. :D

They say I'm a rapper and I say no

Första natten i lägenheten avklarad. Andra är på g. Har haft med- och motgångar i massor tror jag men jag sitter ju här än. :P Det bästa av allt är ju helt klart att jag har en 2a till ett så bra pris och att jag har fått hem Nemo. Allt som är tråkigt är ju att jag har nog flyttat till helt fel ort. Jag tror inte att jag bör vara här men det kanske vänder. Och jag får inte in NÅN jäkla kanal på tvn och jag blir totalt störd på det. Alltså sitter jag ändå med bara dator. Hade ju ingen tv hos mormor i 2 månader heller. Sjukt drygt. Och alla småfel i lägenheten. Men det får dom väl fixa. Vissa saker kan man ju lätt skada sej på liksom. Men men.
Har ju knappt hunnit bo här så sånt tas väl om hand om allt eftersom.
Har fått ganska bra ordning på vardagsrummet iaf. Lite i köket men det är väl på gång. Är ju inte där ändå egentligen när jag inte äter mat. Sovrummet ser helt okej ut förutom kläderna som inte åkt in i garderoben än. Men det tar jag idag(måndag) så det försvinner. Sen ska jag försöka få undan kartongerna i hallen med sängkläder osv. Det får åka upp på hyllorna i garderoberna i sovrummet. Så man får lite bättre plats med allt. Så jag har ett par dagar att pyssla och plocka. Träning deluxe så ska väl inte klaga men vad slut jag ska vara i kroppen men vad NÖJD jag ska vara när allt är undanröjt! :) Funderar på att ställa brudkistan i vardagsrummet istället så jag fyller ut lite plats där. Så ställer jag in andra lilla lack bordet brevid sängen så jag har ett på varje sida. Man får klura lite för att det inte ska vara fullt i ett rum och pyttelite i ett annat. Blev lite mer omständigt i en 2a. :P Hahaha. Tur att köket är så litet iaf så det inte får plats mycket mer än det jag har där. :P Ska bli kul att se hur det kommer se ut när jag är klar. Tror det blir bra. :)

Natt 1

Ujuj. Jag har så ont i min kropp att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Speciellt fötter och rygg. Allt flyttande och allt man har grejat med hela kvällen. Det sliter verkligen på en att flytta. Så nu ligger jag i min säng. I mitt separata sovrum. I gbg hade jag ju en etta. Nemo min lilla älskling som jag äntligen har fått hem ligger på fönsterbrädan och myser sådär gött bara han kan göra. Konstigt hur man har klarat sej utan honom ett halvår. Men nu äntligen är han hemma. :) Inte får jag in några kanaler på tvn heller vilket gjorde mej fruktsnvärt irriterad och bara less på allt. Det var nog droppen som fick vattnet i glaset att rinna över. Sov så dåligt inatt också för jag mådde jätte konstigt. Men nu ska jag lägga mej ner och se nån film. Har inget att gör vaken och både kroppen och hjärnan säger emot nu. Dags att se hur första natten i nya lägenheten blir. :)
Känns på ett sätt som att det var sjukt dumt att flytta just hit. Men jag får inse att jag är värd någon mycket bättre och glömma J på just det sättet. Jag skulle inte palla att må dåligt p.g.a honom nu när det händer så mycket annat. Nej dags att sova! Natti natti alla! :)

Finally! :)

Nu ska man bara på dass och sen börja packa in allt i bilen. Sen bär det av mot munkfors för att få nycklarna till lägenheten och dumpa in lite grejer. Imorrn äntligen får jag flytta in ordentligt. :) Börjar fundera på vad sjutton jag ger mej in på som flyttar just dit. Men det går faktiskt att säga upp lägenheten också så jag får stå ut. Kommer nog gå bättre än jag tror. :)
Sen är det en snabb sväng till Ikea också. Köpa dörrmattor, badrumsmattor, glas och tusan! Det var något mer. :P Aja kommer nog på det. Sen med mamma hem och imorrn packar vi in i släpet och drar upp. Då blir flytten officiell och imorgon får jag hem min bebis, sover första natten i nya egna lägenheten och kanske eventuellt ska på kalas på kvällen. Får se om någon jäkel kommer upp och fäljer med. :)
Nej nu är det sista inlägget skrivet från filipstad. Så over and out! :)

MORR!

Är just nu arg över att hela inlägget bara försvann så jag skriver senare. IDIOT-BLOGG!!!

Glajjor

Robban fick lite muppigt spel och tyckte han skulle beställa provbågar från favoptic.se. Såna där stor nu mer moderna brillor. Så jag kollade sidan. Där kostar glasögon 300-500 ungefär inkl. enkelslipat glas. Schyssta priser liksom + att man inte betalar nått alls för att låna hem upp till 6 st provbågar. Så jag hittade 5 st änså länge så ska jag skicka efter idag under torsdagen. Då lär dom ju komma till nya adressen och jag kan prova glasögon och se om jag vill ha nya. :) Tycker att dom jag har är lite för små så vill ha lite större och bredare bågar liksom. Lite mer fräcka. Robban tyckte jag skulle ta såna stora också så 2 par såna åkte med. Får vi se hur totalt dum jag ser ut eller om det funkar. Använder ju inte dom jag har för att jag inte gillar bågarna. Men men.
Nu är det näst sista natten i huset hos mormor. På fredag under morgonen åker vi med grejerna jag har här till lägenheten. Sen åker jag med ner till Karlstad för att kolla ett par lådor till en hylla och dörrmattor och glas på ikea. Sen hem till mamma och sova där innan vi packar i släpkärran med allt jag har där och drar på lördagen. Så jag har bara 3 nätter kvar totalt innan min första natt i nya lägenheten med min älskade lilla bebis Nemo. Vad jag har saknat den hårbollen. :P Ett halvår utan honom har varit som flera år. Vad underbart allt ska vara när vi får vara ihop igen och mysa så mycket vi orkar. :) Mammas lilla kissefis. :P

Success!

Fick komma in med lite kort varsel på vårdentralen idag. Underbart tyckte jag och skulle väl få min dödsdom. Men icke! Bihåleinflammation hade jag inte. Öroninflammation tyckte han inte heller att jag hade (?!). :O Jag har varit öronbarn och har haft inopererade rör i öronen för jag har haft såna problem med öroninflammationen i mina år och tycker att jag har rätt bra koll på hur det känns när jag har en. Men han tyckte bara att det var nog trumhinnan som såg lite tvär körd ut. :P Har man opererat där och varit mycket runt scener p.g.a morfar där det spelas hög musik så är det inte så konstigt om trumhinnorna inte riktigt är så vackra. :P Well well. Fick iaf kortisonnässpray, antibiotika (eftersom jag inte pallar penicillin och kovepenin som finns i. nässelutslag är grejer det. :P) och en flaska cociliana etyfin. Och hostmedicinen (cociliana etyfin) hjälper om du så har slitet hår, brutit ett ben eller är magsjuk. Skämt åsido. :P Men den är SÅ super! Gud gåva sänd från himlen asså. :P
Så nu lever jag på nässpray, hostmedicin, antibiotika, vatten och milkshakes. :P Jo jag började ju cambridgekuren idag. Dags att få bort det sista jag inte fick bort i somras. Då fick jag ju faktiskt bort 10 kg på 4 veckor (med liiiiiiiiiiite fusk nån gång). Och ni som tycker att sånt inte funkar för att man går upp i vikt så fort man äter osv. Det stämmer INTE! Jag gjorde inte ens upptrappningen man ska göra utan började äta som vanligt direkt. Kosten var inte annorlunda än när jag vägde som mest så här gick det ingen nyttig mat med mycket motion osv. Och jag stannade på samma vikt sen typ slutet av augusti fram till nu. Alltså en hel del pizzor, mängder med godis och dricka och ingen motion osv. Så cambridgekuren är inget ni ska klanka ner på. Det är UNDERBART! Det smakar himla gott också. :) Får bli detta nu i lite mer än 3 veckor tror jag så ska man nog ha fått bort lite sen. :)
Nu ska jag faktiskt lägga mej och sova redan. Har knappt sovit alls på flera dagar så jag är mäkta trött. Ett par alvedon bara så kanske värken i huvudet lugnar sej. :)

Orkelös totalt

Alltså nu får det faktiskt vara nog! I torsdags började jag känna av att jag var på väg att bli förkyld. På kvällen bröt det ut och jag tänkte att jaja jag får stå ut ett par dagar. Nu har jag med största sannolikhet bihåleinflammation, öroninflammation och jag är allmänt mega förkyld. Jag har SÅ fruktansvärt ont i allt som finns i mitt huvud att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tabletter dämpar det väldigt lite en stund. Men det är ju så man bara vill sövas och vakna när det är över. Vårdcentralen i min hemort är inte öppen på helger. Därför får jag vänta till måndag (idag iofs). Och eftersom jag sitter hos min mamma i forshaga nu och det tar mej nästan 2 timmar att åka hem så känns det genast 10 gånger värre. Jag skulle banne mej inte ha åkt hit i lördags. Men man lär sej väl. Så antingen åker jag från forshaga kl.6 eller 7 så jag kommer tidigt till vårdcentralen. Jag måste verkligen dit och få mediciner mot detta nu. Jag står verkligen inte ut och ingen sömn får man ju. Fast efter detta är över så blir jag inte sjuk igen såhär på 2-3 år. Vilket är fruktansvärt skönt men just nu vill jag bara lägga mej i en kista och grävas ner.

Protest!

Nej nu jäklar har ni skitit i det blå skåpet alldeles för många gånger. Så nu visar jag och vi andra vart det ska stå och det ska då inte skitas i!
Jag ska med på en linedancekryssning i april till Riga. 2 dygn med massor med linedance och en dag i Riga att titta runt och upptäcka.
Det har alltid varit 3 golv. Ett som heter panorama bar. Där är det lite mer fest och endast önskedanser. Alltså håller vi som vill kunna påverka danserna som kommer till där. Ett golv med stort utrymme runt omkring och golvet är fyrkantigt och jätte bra med utsikt på sidorna ut över vattnet.
Ett annat golv är inne i en konferenssal. Där finns knappt någon luftkonditionering alls så när svetten börjar rinna efter väggarna får lokalen utrymmas för att vädra ur. Lågt i tak och knappt ett par dörrar öppna. Färdig danslista och också ganska mycket folk.
Tredje golvet heter dancing palace. Där är det luftigt och bra och man kan stå på samma plan som golvet eller en våning över och titta ner på golvet. Detta golvet är dock RUNT (vi dansar till 4 olika väggar. detta blir svårt med ett runt golv) och där dansar mest såna som kanske inte har dansat så länge och dansar gärna lite lugnare danser. Det kan även vara mycket folk där så det kan bli himla trångt.
NU inte riktigt en månad innan kryssningen går av stapeln kommer dom på att panorama bar ska det inte dansas linedance på alls. Där ska det minsann vara disco nu i år. Du funderar man ju lite. Vem åker på en linedancekryssning för att dansa disco när det finns så många fler typiska partykryssningar? Varför ta bort det bästa golvet och inte bara spela disco i captains bar där det finns lite yta att dansa på och det är ändå helt ostört från dom andra golven? Och vart ska alla som brukar vara på panorama bar få plats? Det kommer ju bli så fruktansvärt trångt både på dancing palace och i konferenssalen att det inte kommer gå att röra sej. ALLS! Folk kommer få dansa ute bland bord och stolar för att få lite utrymme så man iaf kan vända på sej utan att dundra in i någon.
Så jag har nu startat en grupp på Facebook för att bjuda in folk och protestera mot detta. Jag kommer även ringa någon under veckan som kommer och fråga hur dom egentligen tänkte. Båten har alltid varit abbonerad så detta är med största sannolikhet något som tallinksilja inte hittat på. Detta är något våra egna dansare hittat på som har hand om resan. Så jag har ett tag på mej att ringa ner dom totalt och få med alla jag kan i min grupp så dom ändrar tillbaka. Annars kommer jag avboka resan och jag vet fler som är bra sugna på det. Dom hade även bekymmer med att dom kanske inte får ihop tillräckligt med resenärer så att resan kunde bli av alls. Detta var för ett par månader sen. Men nu lär dom tappa resenärer p.g.a detta. Så frågan är ju vad dom helst gör. Jag gör gärna allt i min makt för att hela resan skulle bli inställd om dom inte ger sej med dessa pinsamma fasoner.
Missuppfatta inte linedancevärlden. Den är underbar och alla är underbara! Men ibland kan det tyvärr bli lite konstigt.

About me

Om Mej

Namn: Linda Louise Irene Bailey
Födelsedag: 26e oktober
Ögonfärg: Mörkbruna
Hårfärg: Varierar beroende på humör.
Längd: Kort ;P
Högerhänt/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Skorpion
Skostorlek: 38
Är dina föräldrar skilda: Aldrig varit gifta.

Favorit

Person: Ehm. Ingen specifik I guess.
Helgdag: Hela veckan är helg när man är arbetslös. :)
Årstid: Vår och sommar

Har du någonsin

Varit kär: Mjo
Blivit dissad: Alltid :P
Föreställt dig ditt ragg naken: Haha ragg och ragg men man har föreställt sej killar nakna jo.
Skolkat: Jo
Sovit utomhus: Campat ja
Sett en död människa: Mjo :(
Använt droger: Alkohol är väl en drog :P
Retats: Ehm vem har inte? :O 

This or that

Cider/Öl: Öl
Pepsi/cola: Cola
Kött/veg: Kött ofc!
Tv/film: Båda
Gitarr/trummor: Skulle dock aldrig spela nått själv
Adidas/nike: Är ingen märkesbög så skillnaden vet jag ej :P
Kinesiskt/mexikanskt: Kinesiskt
tv/vh1: Vh1 är väl en tv-kanal såååå tv :O

Senaste du

Skrattade: Minns jag ej. Men säkert tidigare idag.
Grät: Smågråter hela tiden när man är dyngförkyld. :P
Filmen du såg: Kollar Kalle och chokladfabriken just nu.
Drog ett skämt: Dålig på sånt så det vette tusan
Sjöng en sång: Nån gång när jag vart full. :P

Har du under den senaste månaden

Druckit alkohol: Jo
Tagit droger: Alkohol, ja :P
Kysst någon: Jo
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: Jo
Sovit bredvid någon av samma kön: Nix
Sovit utomhus: Lite kallt va?
Bakat: Nej
Velat dö: Inte mer än nu. Som sagt. Dyngförkyld. :P

Newbie

Well. Jag har hoppat en del mellan bloggsidor i mina år. Blogg.se, metrobloggen.se och rockspot.se som jag är mest aktiv på nu. Men jag vill liksom hålla isär community och blogg egentligen så jag funderar på att stanna här nu. Igen. #e bloggen på blogg.se gilt? :P Hehe. Här kan man designa lite bättre också. Sååå håll i er och följ med på bergochdalbanan med många loopar och svängar. :)
XOXO

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0