Fjärilarna förökar sej

Jag smälter. Jag svävar högre upp på molnen. Jag kryper nästan ur skinnet. Du har fastnat på min hjärna. Du är den jag har letat efter så länge. Har varit utan kramar alldeles för länge nu. Några minuter kvar.




Är det såhär det kändes att vara kär? Ojojoj! :D


Rosa mjuka moln

Det är såna jag svävar på. :) behöver jag säga mer än det bilden visar? Ujujuj. ;D


Sick and so fucking tired!

Blir så trött på detta att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Just nu är klockan 3.25 och jag är inte ens lite i närheten av att ha en chans att få sova. Blir att ringa vc om en tid och förklara att jag måste ha nått annat än den svagaste imovanen. Jag vaknar flera gånger under nätterna och imovane är ju bara insomningsmedicin. Jag skulle även tippa på att jag har rls också. Gör ju allt så mycket lättare liksom. Nej ställa klockan så jag kan ringa direkt dom öppnar får det bli. Nån som vill byta så jag kan få sova normalt nån jäkla gång?


Känslan av mjuk päls och ett varmt hjärta

Inser mer och mer att allt blev så mycket bättre sen Leah flyttade. Även om jag saknar henne grymt mycket så mår alla så himla mycket bättre. Det är öppet i hela lägenheten hela tiden och alla kan gå som dom vill. Utom till badrummet för där satte jag kompostgallret eftersom Kira envisas med att äta kattskit och det är inget jag gillar. :P Kira är gladare överlag av att få röra på sej mer i hela lägenheten och för att hon slipper vara på vakt för Leah hela tiden. Nemo är också gladare för han får vara här inne och umgås hela tiden nu. Och så sover han med mej i sängen på nätterna också och det mår han också mycket bättre av. T.o.m Nemo har förändrats väldigt mycket och är gamla vanliga Nemo igen. Även om alla var vänner (förutom att Kira och Leah var på helspänn mot varandra) så var det helt klart bäst såhär. För allas skull. Och jag ser så väl på korten på Leah nu att hon mår så himla mycket bättre. Här var hon bara en tanig liten katt som var på sin vakt hela tiden och hamnade utanför. Så nu har alla det bra och mår bra av detta och det gör att jag mår bättre också av det. Nemo och Kira är bästa vänner och leker, busar och myser om vartannat. :)

Såhär mysigt har vi de jag och Nemo på kvällarna när det är läggdags. :)




Har även idag sytt iordning Kiras tomteluva. Tog ur resåren inne i luvan som bara var jobbig och sydde den som ett band under hakan så den sitter kvar på huvudet. Hon är ju för go min älskling! Sötare hund får ni allt leta efter! :)









Fick ju hjälp av bästa Marie att städa igår (lördag). Jisses så snyggt det blev! Låg ju högar i hörnen med bara prylar och grejer. Jävligt drygt att få ordning på när man är ensam och har problem med många saker. Men nu är det så städat och fint att jag skulle inte kunna förstöra det genom att stöka ner sådär igen. Ytorna är större och det ser mycket fräschare ut. Idag medans jag kokade pastan jag åt diskade jag t.o.m disken från igår kväll och imorse. Annars brukar jag typ diska det jag behöver när allt är använt och skitigt. Lite impad själv faktiskt men nu är det verkligen andra bullar! :P Så eftersom allt känns så mycket lättare här hemma så har jag mer lust att börja ta tag i saker. Så imorrn har jag bokat in ett Disco Fever pass på nJoy. :) Se om man orkar med ett Poweryoga eller Zumba Party pass efter också eller om man bara kör ett pass. Den som lever får se. :P Så nu ska jag försöka komma igång lite bättre med träningen också. Känns bra! Kanske det blir lättare att somna på kvällarna och kanske t.o.m sova hela nätterna utan att vakna 9365497 gånger när man tränar och sliter ut sej lite. Man kan ju alltid hoppas. :P Men nu blir det nån tecknad julfilm och mysa ner mej med Nemo och försöka sova. :) Natt inatti. :)

.

Trött jag blir på sånt här. Inte blir man klokare ju äldre man blir heller. Nej upp med muren kanske och bli likgiltig så man slutar hoppas. Suck!

Lägger mej och läser istället och ser om jag lyckas då nån sömn innan städandet börjar.


How clean is your house?

Mm imorrn blir det att leka städtant ordentligt och få ordning på den här råtthålan. Marie dyker in under dagen och då sätts helvetet igång. :P Nej då. Det ska bli riktigt skönt att få det gjort och att jag sen kommer kunna hålla det rent och snyggt. Det är bara det att man ska komma igång och slutföra allt från början. Det kan inte jag. :/ :P Sen så måste jag ju ha det fint hemma ifall A kommer också. :) Han kände sej inte riktigt kry men hoppades på att må bättre imorrn så skulle han nog kunna komma hit. :) Så jag sitter här och håller tummar och tår. ^^


Var iväg till ÖoB förut också. Lika bra att handla med lite hundgrejer och städprylar. Blev ganska mycket för knappt några pengar alls. Sen så var ju lite hundgodis och bajspåsar till mamma också. Så det blev lite medel, diskborstar, fryspåsar, reflex till Kira, julkort (ja jag ska samla vuxenpoäng iår och skicka julkort för första gången ever :P), deo, vattenspruta, gravljus till morfar och Jenni som ska sättas dit runt jul, rakhyvlar, toaborste, doftgrejer, grej att ha i toan, klävårdsroller, pasta i olika former etc. Det var säkert nått nu som jag glömt. :P Skönt att köpa in sånt där iaf så man vet att man inte behöver bry sej om det igen på ett tag. Sen så kan det ju gå åt en del imorrn. :P Köpte ju även världens sötaste luva till Kira. Måste fixa resåren i den för den stannar inte på huvudet och lösa med snöre så jag kan knyta den under hakan. :) Vi kommer lätt ha världens sötaste jultomte på jul! :)



Anyone out there?

Jisses. Kollade statistiken för bloggen precis. Ingen läser. Undra varför jag bloggar egentligen. Mest för mej själv men ändå. Aja. Den som läser den läser. :P

Sitter med en handduk på huvudet och har blött håret. I med blekning i all utväxt som syns till Kina så jag kan färga det rött sen igen. Hujedamej vilket bök hela tiden! :P Men men. Man kan ju inte se ut som en gammal uteliggare som inte har ordning på håret och låter värsta utväxten växa ut. Nej usch! :P

Sen så ska man väl försöka se fräschare ut över lag också. På lördag kommer världens bästa Marie hit. Eftersom jag har problem med hur jag mår psykiskt så är städningen hemma en grymt ångestladdad grej. Jag diskar när det inte finns nått kvar. Sen blir jag för lat igen och det byggs på. Samma med alla prylar överallt + rengöring av hela lägenheten. Jag har problem med städningen (vilket t.o.m står med i mina sjukintyg) och jag klarar helt enkelt inte av att storstäda själv och göra klart allt. Med tanke på hur det ser ut nu behöver jag hjälp att sätta igång ordentligt och verkligen inte sluta förrän ALLT är klart. Men som det är nu så klarar jag knappt av disken. Djuren far absolut inte illa av detta så ni behöver inte tro att jag gör dom illa på nått sätt. Det är inte riktigt så farligt som det låter även om jag tycker att det är sjukt jobbigt.

Mamma kan ju inte hjälpa till eftersom hon inte tål katter. Mao lär jag ha ihjäl henne om hon ska städa här som Nemo bott länge och med tanke på hur mycket katthår det är överallt. Så Marie kommer och hjälper mej. :) Det som då blir jobbigast är att jag skulle vilja ge henne SÅ mycket för att visa min tacksamhet. Det är svårt för er att förstå eftersom ni inte är i min sits men det är verkligen inte ofta jag är såhär sjukt tacksam över att nån hjälper mej och verkligen är min vän och ställer upp. Inte nog med att hon ska hjälpa mej att städa, hon och Fredrik har ju tagit över min lilla Leah också som inte mådde så bra här. Hon behövde ju vara ensam husdjur och det syns redan hur bra hon mår på bilder jag sett. Alla mår verkligen så mycket bättre nu. Så nu är det bara städningen kvar. Sen jäklar kanske det blir lite lättare med allt runtomkring.

Jag tror helt klart att jag kommer få bättre energi och må bättre överlag så jag också kommer kunna ta mej iväg till gymet ordentligt och verkligen utnyttja detta. Jag tror att det här kommer bli en grym vinter med allt vad gäller djur, städningen jag SKA hålla ordning på och träning. Jag är säker på att jag kommer att kunna hälsa det nya året och speciellt våren välkomna med ett leende. Detta behövs verkligen!

Nerverna på utsidan

Idag har det varit en tuff dag. Vaknade, gick upp, ut med Kira, duschade osv osv. Sen helt plötsligt börjar hon bete sej jätte märkligt och går och slickar på golvet och tuggar i sej allt hon kommer åt. Jag fick dra upp b.la en tjock stickad vante och ett bh band ur halsen på henne. Även plocka ur kattleksaker ur munnen på henne som hon tuggade på. Åt inte upp maten sådär fort som hon brukar men drack ändå mycket vatten. Hon var nästintill okontaktbar när hon som besatt gick runt och slickade på golvet. Ringer mamma i panik, ger Kira vatten med salt. Ringer Roland i panik, sliter med hunden ut och står i kylan och avlider medans hon får äta gräs. Ringer Ann i panik som meddelar att det är nog ingen fara. Vill hon så gärna äta så mycket gräs som hon gjorde så vill hon antingen spy eller stabilisera magsyran. Spytt har hon inte gjort sen dess och nu ligger hon och snarkar värre än en armé med karlar i soffan. Så antagligen ville hon stabilisera magsyran och verkar må bättre nu. Men jag vågade inte ens gå ner och köpa mat till mej själv innan jag såg att hon blev bättre. Hade väl suttit fint att få åka till djursjukhuset med henne i fattiga tider liksom. Självklart hade jag gjort det men det är ju inget man gärna vill. Så med nerverna på utsidan hela dagen har jag mest gått och mått dåligt själv över att inte kunna bota henne på sekunden. Hoppas hon är bra nu igen! Skulle ha varit in till stan till moster idag men jag fick ringa och meddela att jag ville vara kvar hemma och hålla koll på Kira. Jag kan inte annat än älska att min moster är min moster och hur underbar hon är. Hon blev orolig för Kira och hoppades verkligen att det inte var nått farligt. Hon blev också nervig när hon fick höra att hon mådde dåligt. Till detta hör att min moster är ingen djurälskare på den nivån att hon har husdjur själv. En fisk och en dvärghamster är allt jag har sett hos henne. Hon har passat en katt några få gånger också men det är allt. Den enda som haft djur i familjen är jag med katterna och mamma med sin hund. Och mammas hund är nu mer en liten kärring som bara är ungefär. :P Och i söndags när alla var och firade lillebror så berättade hon för mej åter igen att hon tyckte att Kira var så himla fin och att jag verkligen har gjort ett bra jobb med henne. Sen så pratades det önskelistor. Moster undrade vad HUNDARNA önskar sej i julklapp. Hon är för go! Även om hon inte skulle skaffa husdjur själv igen så märks det att hon gillar hundarna och får ett band till dom även om det inte är hennes. Hon verkar tycka att det är lite mysigt att träffa hundar som är fostrade och som är bra hundar ibland. Hon tänker på julklappar till hundarna innan jag ens själv tänkt på vad Kira ska få. Hon är för underbar moster! :)

The love of my life

Man kan inte annat än älska att ligga i sängen med nemo som ligger på min arm och spinner och myser. Medans Kira ligger i soffan och snarkar och drömmer vilt. Jag har mina 2 älsklingar hos mej och det är allt som betyder nått just nu. Inatt kanske jag kan somna utan insomningsmedicin. Känns som att det är lättare i egna hemmet med mina 2. Jag har ändå inga kvar så jag har ku inte mycket val. Hoppas jag får sova och vila från all skit och skräp som varit ikväll. Mentalt utmattad är bara förnamnet. Skulle behöva sova i 3 dygn eller nått. Vakna pigg och välmående som en lärka. Men drömma kan man ju. :P


Natti natti ppl!


The haunt of something that doesn't exist.

En natt jag testade att jaga. En natt då jag helt tänkte försöka utan insomningsmedicin och hoppas att jaga ner sömnen på naturlig väg. Om jag lyckats? Lätt att lista ut när jag bloggar och klockan är strax efter 4 på natten. Jag hatar detta. HATAR! Ska jag inte kunna få sova som normalt folk utan insomningsmedicin? Nej här ligger jag och skakar i ben och fötter, tatueringar kliar, mina ögon är värre än paraboler och min hjärna är piggare än jag nånsin varit känns det som. Tydligen ska jag fortsätta behöva käka imovane varje kväll för att få sova lite. Och när jag äter det så vaknar jag ändå flera gånger under nätterna och drömmer sjukt skruvade mardrömmar som känns verkliga. Alltså får jag aldrig sova så ordentligt som jag behöver.

Folk kan tycka att livet går under om dom sover dåligt nån gång ibland. Jag avundas er! Jag önskar SÅ att jag kunde få sova ordentligt bara nån gång ibland. Det känns som att jag är fast på kanten till helvetet och balanserar. Jag. Orkar. Inte. Med. Detta. Mer.


Inte kunde jag glo på nån film eller surfa heller. Datorn började bubbla och lukta bränt så jag fick stänga av. Det är inte många andetag kvar den gör. Dags att börja gräva datorns grav tror jag. Och min. Hur sjutton ska jag klara mej utan dator?! Hemska tanke!


Help me pls!

Gå heeeeeeeeemskt gärna in HÄR så jag lyckas värva 3 personer! :) Man behöver bara svara på några enkla frågor och sen värva 3 st över 18 år för att få en biobiljett. När jag värvat dej så hjälper du mej och sen behöver du själv bara få 3 st värvade. :) Jag vill såååååååååå gärna se Breaking Dawn del 1 eller Real Steel på bio men har verkligen inte råd. -sadface- Så snäääälla läsare..... Hjälp mej och ordna en biobiljett till er själva sen. :D Men snabba ryck! Det är först till kvarn! :)


Och med det säger jag, Kira och Nemo god natt. :)

Laundry day

Fredagar. Mm jag gillar fredagar. NOT! Alltid tvättid 12-16 eftersom jag knappt har några kläder med mina extrakilon. Yeeeey! Men men. Idag är det en lugn och skön fredag iaf. Imorrn redan bär det av till mor och sova över där. Bussarna går så dåligt på söndag att jag åker imorrn istället och umgås mer med mina små yrväder. :) Lillebror ska firas på söndag och även moster lite som fyllt år fast hon inte bryr sej om det. :P Så ikväll gräver jag återigen ner mej i soffan under filten med kuddar, te och "Vingklippt ängel". Undra om man ska se om man kan låna en liten peng av mor till på tisdag och köpa sej vaniljkesella och frukt. Muuuuuuums! Såg ju att t.o.m coop här hemma hade vaniljkesella. Så nått gott tycker jag väl att jag ska kunna få tugga på ikväll. Annars kan jag välja mellan typ frysta köttbullar, majonnäs eller katt-/hundmat. Och jag klarar mej gärna utan att tugga på dom sakerna som snacks. :P Till veckan har ju tatueringarna läkt mer också så jag kan ta tag i att börja träna igen. Nu är det verkligen dags! Hade varit kul att hamna under 60 till jul så man kan äta med gott samvete. :P Hehe.

Så mycket små ord kan göra

Satte mej på bussen mot fagerås där jag skulle byta vidare mot kil. Jag var glad över att äntligen få träffa J igen. Jag kom fram. Insåg vem som var där. Blev rädd å hennes vägnar. Ville bara skrika rakt ut. Fick knappt fram nått. Kändes som att jag blev kastad rakt ut i trappuppgången och slog i det hårda golvet. Som att en vidrig och hemskt "människa" var trevligare än att jag åkt hela vägen dit. Så tom. Åkte hem. Whatever.


A, finaste A, skickade ett sms när jag var på väg till kil. 2 ord fick mej att le gigantiskt och känna värmen. "tja smulan". Ja. Det är han jag vill vara med. En kille blir inte bättre. Det är verkligen han med stort H. Har inte hört nått från honom sen sent i lördags när jag åkte därifrån. Det är 4 dagar sen. Huj! Sen fick jag smset som började med dom orden. Fortsatte prata mer på msn hemma. Han förklarade att han spelat dataspel. Nörden. :P så nu är jag på väg dit. Bara för några få timmar eftersom Kira är hemma. Men det gör inget. Jag skulle åka den sträckan bara för att få träffa honom och få en kram. Oh lord! Jag hade glömt hur detta kändes. ^^


Frozen toes and frozen ass

Fy saaaatan vad det är kallt i min lägenhet! Långkallingar och sockor på och jag känner mej ändå som en isbit. Fy och blä! Vill inte ha kall äcklig vinter. Vår eller höst är perfekt. Tur jag ska upp till darling och hälsa på en sväng. Det värmer det. :)


This means war

Bring it on! Just bring it on! :D
Jag älskar sånt här när folk tror att dom kan förstöra för mej och så finns det bevis för att förstöra för dom. :) myser lite vid såna här tillfällen. :) mmmmm!


Upp till Jhna finaste sen om det inte blir nått ändrat. Låna böckerna som berny skrivit. Tror det kan hjälpa mej ganska mycket att läsa böcker från nån som också upplevt mycket psykiskt. Kan knappt vänta tills jag får begrava mej under en filt i soffan med kuddar, Kira, nemo, en kopp te och tända ljus. Det är såna böcker jag älskar att läsa även om jag egentligen hatar att läsa. Lovley!


Life

Du är mitt liv. Mitt hjärta. Min älskling. Min livsgnista. Mitt allt. Min glädje.

Hur trotsig och jävlig du än kan vara så är du den som alltid finns hos mej och är glad över att du är min. Min underbara fina. <3


Bad bad day

Jag. Hatar. Att. Vara. Fattig! Panta flaskor. Hade råd med en liten påse med coops billigaste, kassa kattmat. Det var prio 1. Djuren går aldrig utan mat! Sen lyckades jag få med några potatisar också. Var till soc idag och skrev iaf med att hon får gärna sätta in så snart som möjligt. Även om jag är brännskadad i munnen och har svårt att äta så vore det kul att få ner nått mer än bara vatten. Ja nu får det bli äckligt vatten. För jag har inte råd med billig skitsaft.

Sova bort resten av veckan blir. Ringa imorrn till handläggaren och meddela min kris och se om set var okej att jag tappat bort kvitto och avi. Sen när jag fått in socpengar så blir det raka vägen till Willys och inhandla billig mat. Idag är verkligen en sån dag man inte skulle ha vaknat alls!


Just leave me alone! Pls.

Förstår inte vad det är med alla längre. Jag sitter mest hemma och gör ingenting. Och nu har väl typ alla jag nånsin pratat med kommit på att dom ska ha en tryck-ner-bruden-så-mycket-ni-orkar-period. Vad faan liksom?! Det räcker med att jag andas så får jag skit. Folk som hoppar på mej som inte ens vet sanningen. Folk som lovar saker dom vägrar hålla. Och sen när det inte hålls så blir det MITT problem. Vad faan vill ni mej egentligen?! Blir så jävla trött på sånt här och snart försvinner jag helt från allt på internet och byter nummer. Jag tänker inte ta sån här skit och bara tacka och ta emot! Ger ni mej skit så får ni tillbaka flera gånger om. Mej bråkar ni inte med!

Kände verkligen inte för att dra till banken och soc idag. Men jag behövde komma ut innan jag fick ett bryt deluxe där hemma. Så nu sitter jag på bussen på väg mot stan och bloggar ur mej min aggression. Jag behöver ett riktigt hårt träningspass nu. Men jag måste låta armarna läka efter senaste tatuerandet innan jag tränar igen.

Ont så in i helvete har jag i käften också. Kan bara äta flingor som legat och blivit gegga i mjölk. Hur jävla kul är det då?! Var lite för hungrig i lördags hos A att jag körde in potatisgratäng i käften som precis kom ur ugnen. Resulterade i en grym och stor blåsa vid sidan av gommen som sprack fort och tjock med skinn lossnade. Även häger sida av tungan är brännskadat och jag kan knappt göra nånting. Det var ju också ett sätt att gå ner i vikt på!


Bläääääääääääää!!!!


Dags att få ordning

Jag blir galeeeeeen! Jag hatar att tappa bort saker som behövs. Ska till soc imorrn och lämna in allt. Har tappat bort hyresavin, kvittot på medicinen och räkningen från vc (om jag ens fått nån). Jag MÅSTE börja få mer ordning och sluta slarva bort saker såhär. Men det är ju inte lätt när man har en störning man inte kan göra nått åt. Det står t.o.m med i mina sjukintyg att jag inte ens kan städa b.la. Men så blir man så trött på att det ser ut som det gör att man bara släcker alla lampor och befinner sej i soffan eller sängen och fokuserar på tv/dator för att inte se allt. Jävla onda cirkel! Jag mår dåligt så jag inte klarar av att ha ordning på lägenheten och mej själv. Men när det ser ut som det gör och jag inte har ordning på mej själv så mår jag ju bara dåligt. Suck! Skulle behöva städhjälp bara en dag så jag får börja från start sen.


Det är iaf tur att jag har mina älsklingar hemma att mysa och må bra med. Även om jag redan saknar godingen massor.


Cold winternights

Söndagkväll. Jag är fortfarande seg efter fredagen. Fryser kraftigt om tårna. Och vill bara sova några timmar och vakna upp som en ny människa. Fredagens spelning var sjukt awsome! Trots idioter på förfesten och lite väl mycket drama för mitt bra humör så var allt toppen! Kom längst fram och hade bra utsikt över bandet. Fick tag på ett plektrum med Vic på. :) Sen under en låt så slängde dom upp en massa brudar på scenen. Jag var en av dom. :D Och jag var i sjunde himlen! Stog där och härjade lite och sen fick vi gå bak och in i logen. Väldigt snabbt kom dom och bara hälsade och sen fick vi gå igen. Jag gillar iaf att Jocke såg min nya tatuering och tyckte det var kul. :P Eller så tyckte han bara att jag var en crazy groupie. :P Haha! Sen gav jag upp runt 1.30 när det ändå var slut på spelningen, hämtade ut väskan och jackan och drog ner mot stan. Skyndade iväg till en buss hem till A. Kom dit och där satt han och muppen och drack öl så vi satt där en sväng innan det var sovdags. Jisses så trött jag var! Vaknade upp igår och mådde rätt fint på morgonen. Tills det kom ifatt mej och jag fick inte behålla min goda juice. :P Lyckades till slut krya på mej efter lite vila så gick vi och handlade gratäng och sås till köttet jag hade med. :) Åt mat och sen drog jag mot stan där jag blev upplockad av Ann. Åkte och hämtade min älskade Kira och sen fick vi skjuts hem. Så runt 22.30 igår kväll var vi hemma och då var det raka vägen till sängen och sova. :P Idag har jag dock mått bättre men ändå inte sovit ut. Sen skulle folk börja härja och bete sej på FB så jag tar nu en paus därifrån. Jag har bättre saker för mej än att sitta och ta skit och inte ens få svara tillbaka tydligen. För då blir folk sura på mej. Jisses! Nej jag har bättre saker för mej och håller mej till telefonen, msn och google+ nu ett tag. Har iaf rensat bort flera negativa "vänner" på FB som jag inte vill ha med att göra med mer. Skönt! Så nu ska jag kryopa in under filten med Kira i soffan och fortsätta slappa. Sen sova och förhoppningsvis vara lite piggare imorrn. Och nu har jag för övrigt blivit nykterist. Har mått pyton oavsett hur mycket/lite jag druckit senaste tiden och jag inser att jag klarar mej utan alkohol och antagligen inte ens tål den så bra längre. Enough is enough! :P

The party ain't over till' I say so!

OM jag är taggad?!?!!!! Det kan ni iaf lita på! ;) snart hämta upp lite tvätt, duscha, hämta sista tvätten, packa ner det sista, ta hunden och dra. Iväg och dumpa henne. Sen dra mot Karlstad och starta kvällen. Ska bli så SJUKT awsome att få se dom och ta till vara på det den här gången. Ingen jävla snefylla igen! :P


Vad som döljer sej till höger på armen? Det får ni se sen. ;P


Ink, ink and more ink.

Är på väg hem från Alexandra. Hon mosade på en grej på höger underarm. Bara hon, jag och Linnea har sett den. Den blir mer officiell imorrn. ;) sen har vi även kört 2 färger med bakgrund. Aj aj aj! Inte skönt! Men det innebär att jag kommer sova rätt hårt inatt så mör som jag är nu. :P skönt så man blir lite utvilad imorrn. :)


Tvätta 12-16 imorrn. Duscha och slänga ner det som ska med. Åka iväg med Kira till medskog. Och sen åka till stan. Hujedamej! Kommer bli lite att göra när man väl börjat imorrn.
Note to self; inte glömma kött, biljett, sprit och resten. :P


You're not passing thru well who the fuck are you

2 dagar kvar. Och snart kan man räkna ner timmar. Totally awsome! :D så nu bär det av mot Forshaga för att uppdatera telefonen där det finns bättre internet. Sen sy om min tisha som ska bäras på fredag. Imorrn händer det lite annat som inte kommer avslöjas innan fredag eftermiddag/kväll. :P


3 dagar kvar tills jag kommer vakna upp och vara lyckligast i världen. :)


My heart just jumped out from my chest

Det är måndag. 4 dagar kvar till Hardcore Superstar. Imorrn ska jag med Pörr till arvika när hon nålar ner lite färg i benet och prata om fredagen I guess. Vi lär sitta där och tagga upp varandra till max. :P Can't wait! Sy om en tisha också till en tubklänning som jag ska ha på lördag. Men jag vet inte hur jag ska ha håret? :O Åt ena sidan? Tuperat lite så det blir en "typ" tuppkam men ändå så det inte står rakt upp? I don't know. Linnea får hjälpa mej med idéer. :)


Pratar med A igen. Stackarn har ju inte mått så bra senaste dagarna. :( Och min A-absitens börjar ge med sej. Jag behöver bara vänta till efter spelningen på fredag. :D Jag var mer än gärna välkommen att komma dit och sova över så kunde vi käka nått gott på lördag. Kira kommer ju inte hem förrän sent på kvällen ändå. :) Grabben överraskade mej t.o.m med tanke på vad han skrev sen. "Skulle nog bli lite ledsen om du sov hos någon annan snubbe :O:P"... Mitt hjärta flög ur bröstkorgen och jag kan fortfarande inte sluta le. Maybe, just maybe, I'm lucky this time. :)

The hole is getting bigger and smaller at the same time

Don't know what to say, don't know what to write.


Det är tomt här hemma. Från att gå från 2 ödlor, en orm, 2 katter och en hund så har jag nu en katt och en hund kvar. Det är jag, Nemo och Kira kvar. Och det är så tomt. Ingen Leah som kommer och myser men är knäpptyst eftersom hon knappt kan låta. Ingen Leah som kommer och hoppar upp i knät på mej när jag sitter på toaletten och river upp sår på benen. Mitt lilla pucko. <3 Men långt där bak så vet jag att hon har det bra nu. Hon är där hon alltid har trivts och Kira kan slappna av och slippa vara på sin vakt här hemma. Ändå blir bara hålet större av saknaden av min lilla bebis.


Inget besök fick jag i helgen heller av A. Han och minnet gick inte ihop så han mådde inte så bra under helgen. Så jag tog Kira, en väska och drog till mor och syskon istället. Behövde komma hemifrån och ta en liten paus från allt och umgås med dom. Spela massa Wii och JAG gick och la mej först av alla. Jag var så trött och sliten att t.o.m ungarna var uppe efter mej. Gammal? Jag? Neeeeeeeeeeej! :P Så eftersom det nu är en vecka sen vi sågs så hoppas jag att få träffa honom till veckan istället bara han mår bättre. Om inte annat se om jag kan åka dit och hälsa på efter spelningen på fredag. Vet ju att han kommer vara vaken och uppe ändå med sina dygnsrytmer. We'll see. Men min A-absitens börjar öka massor nu så snart måste jag dit eller så får han komma hit. A!.... Jag är kramsjuk! ^^


Nu ska jag ta mina sega ögon och dänga mej i sängen. Se om jag kan få sova bättre inatt. Imorse vaknade jag av att Kira kliade sej frenetiskt och länge i örat. Med tanke på hennes storlek och smidighet så var det knappast tyst och jag låg vaken och kunde inte somna om. Trött vid frukostbordet? Neeeeeeeeeej icke! :P Sen massa spel och härj igen och resan hem. Så nu är jag seg, seg, seg och vill bara lägga mej och sluta ögonen. Undra om jag kommer få höra nått från VC veckan som kommer. Men ni som är inblandade i psykvården i sverige vet ju hur det kommer sluta. Händer inte ett skit! Vad krävs egentligen för att få hjälp? Inte att man går dit, blir sjukskriven och ber om hjälp om och om igen tydligen. Psykvården kunde lika gärna läggas ner helt! Ja jag är en bitterfitta ikväll. Bussresan från Karlstad och hem tog knäcken på mej.


I'm on way way down again. Pretty please pick me up!

Over and out!

Nighty night

Sleep tight don't let the bedbugs bite. ^^ jag och Kira tog en tur till mor och syskon för att få komma hemifrån lite. Underbart att få umgås med dom! Spela tv-spel och skratta så man gråter. Love My Family! <3 så nu blir det rehab här till imorrn. Dä fortsätter rehab hemma hos mej. Slösöndag it is! :)

Saknar Leah. :(

Saknar A som faan. Inte setts på en vecka. Huj!


Sad sad day

Ja usch. Idag flyttade min älskade fina lilla Leah. Hon mådde inte bra av att bo med hund och Kira kom aldrig överens med henne som med nemo. Så gulliga Marie och Fredrik tar hand om min lilla tjej istället. Så får hon det lugnt och skönt och Kira kan slappna av. Det var helt enkelt bäst för dom båda. Men det känns ju i hjärtat när ens lilla bebis flyttar. Född 30e maj -10. Och jag fick hem henne direkt hon lämnade mamman. Då fick hon plats i min handflata. Hon låg mycket på mitt bröst och sov som liten. Där trivdes hon. Idag är min lilla tjej större men ändå inte så stor som många andra 1,5 åriga kissar. Inte låter hon speciellt mycket heller. Hon kommer alltid att vara en liten pipig goding. :) tack gode Gud för att hon är där jag kan träffa henne massor. Och få veta att hon blir väl omhändertagen. På ett sätt känns det som att jag har misslyckats. Jag vill ju bara göra det bra för alla djur. Ändå vet jag att det nu har löst sej till det bästa och ingen behöver bli avlivad eller så. Men fy sjutton vad jag saknar henne! Längtar SÅ tills jag får träffa henne igen. Eventuellt redan imorrn. Min älskade fina Leah. Glöm aldrig att jag älskar dej hjärtat och jag försökte verkligen! Men nu får du ju det bra och får vara ensam katt och få all uppmärksamhet. Jag är säker på att du kommer ha det perfekt där! <3


Laundryday

Sitter och roar mej i tvättstugan. Måste fort slänga i ny tvätt så jag hinner tvätta iaf en del av sängkläderna och handdukarna. Snillet som tvättade innan mej sket helt i tiden och jag kom inte in förrän 1 timme och 15 min efter min tid hade börjat. Arg? Ooohh så förbannad jag vart! Trodde jag skulle gå i taket. Så nu kommer jag ha tvätt kvar till nästa omgång. Superkul! Att bara en av 2 maskiner alltid funkar är också super kul. Hm! Hyr ALDRIG av Aprima!! Dom skiter i hyresgästerna som om vi vore damm i ett hörn. Vidrigt! Får iaf mer ordning i vardagsrummet så det mer ser ut som att nån jävel bor där. Yippiekayyey!


Idag flyttar leah också. :( hon mår inte bra av att bo med hund så hon får komma till Marie och Fredrik istället. Tur det så jag får träffa henne ibland! Gör så ont när jag tänker på det så idag gör jag allt för att sysselsätta hjärnan med annat.


Ont i rygg och träningsvärk i skinkorna. Faan vad jag sliter! :P hehe.


All I want for christmas is you

Mjaaaa jaaaaaa. Vet inte riktigt vad jag ska börja med ens. :P Var iaf grymt stolt över Kira idag. Tog med henne till Coop för att köpa bakpotatis och gegga till. Möttes där av en schäfer och en pappillon som kom med ägarna samtidigt. Vilka tror ni hördes värst och mest HELA tiden jag var inne i affären? Jo dom 2. Jag hörde Kira skälla till en enda gång för att säga till dom att ge sej men det sket dom i. Gick förbi dom när vi gick hem och dom blev skogstokiga. Men Kira då? Hon bara tittade på dom och gick förbi. Sen mötte vi 2 personer med sammanlagt 5 golden. Vilka blv skogstokiga och skällde och härjade när vi gick förbi? Jo 2 av dom. 3 av dom var lugna men 2 blev heltokiga. Ägaren skämdes och bad om ursäkt medans hon slet och drog i dom och nån spray använde hon som uppenbarligen inte funkade. Och Kira? Hon tittade på dom och gick förbi. Så idag har jag varit så stolt över min älskling att jag nästan krupit ur skinnet. Jag blev nästan tårögd av lycka att hon skötte sej så himla perfekt. Det behövdes verkligen för hjärtat det! Och då ska ni med fördomar om vissa hundraser komma ihåg att det är en rottweiler jag har men det var golden, schäfer och pappillon som var värst. :) Har kommit på perfekta julklappen till mamma också. Väldigt liten men väldigt uppskattad och ändå lite tidig. Men det får gå. Jag vet att hon kommer gilla det. :) Hoppas att A kommer förbi och hälsar på under veckan också. :) Hade varit himla trevligt. :)

Sidecuts and darker

Kl vart 19 och jag befann mej i soffan med Kira. Kollade på tv och tyckte väl att jag började bli rastlös. Satte mej upp, la mej ner, satte mej upp och la mej igen osv. Fy sjutton! Har aldrig varit så rastlös tror jag. Som tur var, lite senare, så såg jag att Sandy skrev på fb att hon funderade på sidecut. Vi bestämde att jag slänger med mej saxen och åker in till stan. En snabbdusch, ut med Kira, ge Kira mat och slänga ett par spännen i håret så begav det sej. Kom fram och väntade in att hon skulle plocka upp tvätten och sen åkte saxen fram. Hon måttade ut hur hon ville av det och snipp sa det så vart hon kal på sidan. Bruden vart nervig som 7 och ångesten smög sej nog på lite då hon kollade sej i spegeln och frågade vad sjutton hon gjort i en halvtimme. :P well jag tyckte iaf att det blev kanon och jag hoppas att fröken gillar det bara hon vant sej. ;)


Jisses vad mörkt det börjar bli ut tidigt också. Inte konstigt att man blir rastlös och jävlig när det är mörkt sen länge runt kl 20 och man tror att det är läggdags. Och värre kommer det bli. Hujedamej! Kommer väl bara sova sen mellan turerna ut med Kira. Illa! :P men men. Nu ska jag precis rulla från Karlstad och åka hem, slänga ut Kira på sista turen och sen slockna framför nån film. :)


Idag ställde jag en tuff fråga som jag hatar att ställa ifall jag får ett dåligt svar. Jag fick inget super bra svar men inget dåligt. So the future will tell. :)


Memories

Jag kan inte ens sluta ögonen för att få vila lite under förmiddagarna längre. Allt kommer tillbaka och spolas upp på repeat. Gångerna jag hann träffa dej, när vi pratade, när jag fick beskedet. Jag glömmer aldrig när jag såg vad som skrevs på msn. Den kvällen jag fick veta att hon var borta. Jag vill fortfarande inte förstå att det är sant. Jag vill inte heller gå med på att det gör så ont. Jag vill inte ha såhär ont längre. Jag funderar. Men jag vet ingenting. Jag vet ingenting längre och mina dagar är så himla tomma. Jag går vara och väntar och väntar på min utredning. Inget händer. Vad krävs egentligen? Hur mycket ska jag behöva krångla själv för att få nån rätsida alls på allt? Räcker det inte snart? Tänk om psykvården kunde ha lite jävla hjärta och empati för folk nån gång. Man blir ju mörkrädd.


Tack gode gud för att A får mej att le äkta och känna värme i kroppen trots att vi mest sitter på andra sidan datorskärmarna. Hoppas vi ses snart igen.


RSS 2.0