Erased and gone

Ännu en kväll kom då jag såg hans namn och tårarna började rinna medans jag började må illa så jag bara vill spy rakt ut. Mest mår jag illa över hur jag kunde vara så jävla naiv, lättlurad och dum i huvudet som tror för mycket på vad killar säger osv. Hoppas för mycket och önskar alldeles för mycket. Medans jag tänker att jag var aldrig värd det så vet jag egentligen innerst inne att HAN var ALDRIG värd MEJ! En hel vår känns helt bortkastad när jag trodde på all skit. Jaja. Han har det nog trevligare med sina barns morsa ändå som endast är ute efter att få honom att må riktigt dåligt. PUKE!!!!!!


Fick logga in mej på jobb en halvtimme tidigare också. Kör dock bara till 01 vilket är skönt. Få lägga sej och sova och slippa tänka på att det KAN ringa hela natten så man sover aldrig riktigt ordentligt. Imorrn är det härliga dubbelpass. 12-17 och 21-01. Sen natt tis, ons, tors. Sen dubbelpass 13-18 och 23-08 både fredag och lördag. Söndag blir det dock bara 17-21. Tuff vecka med en del natt men det ger ju bonusar så man får väl vara glad. Det fanns ju inte så mycket bonuspass sen kommande 4 veckor så denna veckan får jag stå ut. Bara hela nästa vecka kvar och sen vardagarna så åker jag till Andrea i sthlm hela helgen. Så JÄVLA gött att bara komma bort och slippa tänka på all skit! Är så jävla trött på att bara sitta här i min lägenhet och äta, sova, jobba, jobba, sova, jobba, äta, pinka och så håller det typ på.


Kanske blir en tur till stan på tisdag iaf och tjöta lite med en gammal kär vän. Det skulle också vara jävligt trevligt så man får sätta hjärnan på stand by bara en sväng iaf.

PUKE!

Spyr lite galla just nu över fjortisar och småbarn.

OM ni ska skaffa barn, UPPFOSTRA DOM FÖR I HELVETE!!!!!!!!!! Jag blir fanimej mörkrädd varenda dag över hur pinsamma små fjortisar kan vara. Ungar som är 10 år yngre än mej sitter och kaxar på facebook bakom en dataskärm. Skulle dom träffa mej IRL så skulle dom inte våga ge ifrån sej ett jävla pip! Dagens ungar är faan riktigt hemska! Så om ni ska skaffa barn så uppfostrar ni dom fanimej! Det behövs inte fler små vidriga, patetiska fjortisar på den här planeten! JAG MÅR ILLA!!!!!!!! Tänk om det kunde vara lag på att uppfostra sina ungar. U-S-C-H!!!!!!


För övrigt går det segt på jobbet. Men jag är ju påloggad till kl 08 så NÅTT ska det väl hända inatt/imorrn bitti. :P Imorrn blir det dubbla pass. Under förmiddagen/eftermiddagen och sen en kortis på kvällen. Dubbla pass på måndag och sen är det natt 3 dagar i rad så jag får sova ut. :)


Dubbla pass på midsommarhelgen dessutom. Kan ju inte fira med familjen pga Kira och det finns tydligen inget intresse av att försöka lösa detta så jag kan vara med. Inte konstigt att man känner sej utesluten från allt nu mer. Hade jag inte haft Kira så hade allt varit mycket lättare. Men utan henne vet jag att jag hade mått skit och jag har inte hjärta att avliva henne bara för att jag blir utesluten. Så jag får sitta här ensam med Kira och Nemo SOM VANLIGT och jobba och hoppas på mycket pengar den helgen. Får väl bara ta att det kommer vara såhär tills antingen mammas eller min hund försvinner. Det är väl bara att le och se glad ut som folk säger. Man kan inte alltid få allt. #Foreveralone. HAHA!

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzleepwalking

Är inte riktigt vaken än och jag lär inte vakna till än på några timmar. Har tvättat under förmiddagen och jag skulle helst bara sova tills nästa pass. Ska snart ner och hämta skiten och sen blir det sängkläge till kl 19. Då blir det en promenix med Kira innan jobbet 20-08. Puh! Imorrn blir det dubbla pass och även måndag. Så tisdag SKA jag sova ut! :P Längtar!


Btw. Besök världens bästa pimp Andrea! :) http://shiivatheprincess.wordpress.com/

Jobbar på min.............

Kista. Tror jag snart kommer att ha jobbat ihjäl mej. :P Haha! Men det är ju ett relativt slappt jobb och jag kan samtidigt sitta hemma och gräva navelludd så det gör mej inte så mycket. Ikväll kör vi på 23-08 och imorrn blir det sooooooooooooovmorgon! Den glädjen varade dock inte länge för nu kom jag på att jag ska tvätta 12-16. SUCK! Aja. Får sova mellan turerna ner dit och sen innan jobbet. Imorrn blir det ett redigt långpass 20-08. PUH!


Idag fick det bli att kliva upp och åka iväg och köpa en grej av en tjej i Grums. Sen bar det av mot Medskog där Kira bodde några dagar innan hon kom till mej. Hälsade på lite och tjötade om allt och inget i solen så jag blev t.o.m lite röd på armarna. :P Kira träffade även en 2årig leonbergerhane i Grums. Det var bus och lek direkt från Kiras sida. Hon ÄLSKAR ju att leka och busa med hanar i alla storlekar. :P Grabben var inte riktigt inne på det utan stog mest och dreglade eftersom han inte var kastrerad och var jätte nyfiken. :P Kira är ju en bitch på ren engelska och tyckte till slut att han blev lite för på. Så hon sa ifrån och hanen la av ett pip och backade undan vääääldigt fort! :P 3e hanen på bara ett par månader hon säger till och jäklar vilken respekt hon får! :P Duktig tjej det som säger ifrån men ändå inte är "hårdhänt". Hon bara markerar att det inte är okej så låter dom bli henne sen. :P Jag tycker att det är lite skämmigt (även om det ligger i deras natur) men ägarna till hanarna tycker alltid att det är så bra och att dom behöver läxas upp lite. :P Fruktansvärt kul med dessa hundar. Varje hund är verklige grymt speciell och dom är helt olika individer. Kommer aldrig vara utan hund! :)


Sen hem där vi stötte på Baso som jag inte träffat på ett bra tag. Satt och tjätade i gräset medans Kira blev kliad på magen av Baso. För ett år sen så var hon osäker med varenda kille. Idag låg hon på rygg och blev kliad av Baso och njöt för fulla muggar och i Grums stötte vi på grannarna Tina och Ragge och Kira hoppade upp i Ragges knä i bilen där han satt bakom ratten. Jag inser att jag har gjort ett sjukt bra jobb med denna tjejen även om det är en del kvar. :) STOLT matte! :)


Sen hem och vilade, duschade, käkade osv. Och nu sitter jag inloggad på jobb och fryser om tårna. Pallar inte att ha strumpor inne och jag orkar inte hämta filten. :P Ska nog lägga mej i sängen under täcket och mysa lite istället. Tänk om man hade haft annat sällskap än katten NÅN gång. Drömma kan man ju göra. :P

Om man bara kunde......

Radera allt. Är så trött på att se bilder, alla kommentarer och allt jäkla gillande. Jag mår banne mej illa och jag trodde aldrig att det skulle bli såhär illa! Jävligt tråkigt men sant. Jag kan inte annat än inse att det var rätt beslut att ta. Det fanns uppenbarligen aldrig nått äkta intresse för mej och då ska inte jag bli kär och bränd. Never again!


Jobbar och sliter gör jag som vanligt. Fått anställningspapper som jag har lagt på lådan idag så nu är jag officiellt anställd. :) Ingen dunderlön och provisionsbaserat men jag jobbar ju MINST ett pass varje dag så jag ska väl klara mej från att gå in till soc igen iaf. :) Fått nytt schema också så jag har massa tider för ytterligare 4 veckor. :) Känns bra. :) Hoppas att det funkar nu bara så jag klarar mej utan soc och behöver gå dit mer. Sen flytta. Tippar på Karlstad, Gbg eller Sthlm. Kunna jobba nära hemmet helst så man kan rasta jycken på lunch osv. Och fortsätta med detta jobbet som extra. :)


Längtar till helgen om 2 veckor också. :) Då ska jag och Kira åka till Sthlm över helgen och hälsa på Andra och rottisen Puff. :) Ska bli sjukt gött att komam hemifrån efter all skit senaste månaderna om så bara för en helg. Komma bort och renska skallen lite.


Hoppas på en fika till veckan också We'll see. Vore kul iaf. :)


Meeeeeeeeeeen nu ska jag fortsätta med mitt. jobb 13-18 och 20-04 både igår och idag. Tur att jag inte börjar förrän kl 23 imorrn så jag får sova ut och söla efter allt slit. :P

The warm feeling is coming back

Jobbade inatt 23-08. Jäkligt drygt men som tur var fanns det några vakna själar som höll mej sällskap vid datorn. :P Pratade en del med R också som jag inser att jag saknar väldigt mycket. Det var jävligt fel då men jag tror att allt skulle vara jävligt rätt nu om den chansen skulle dyka upp. Fick höra så härliga grejer inatt att jag har varit alldeles varm i kroppen idag. :) Har verkligen saknat R massor. Hoppas på en fika nån gång framöver och tjöta lite om vad som hänt senaste åren vi knappt har pratat. :)

Anyways. Drog igång och tvättade direkt efter jag slutat jobba imorse. Sen iväg till stan för att möta upp några som skulle köpa cykel av moster. Oj vad tösen blev glad! :) Det gjorde också min dag att hon var så glad över cykeln. :) Sen hem och försöka vila men det har ju inte gått alls. Har bara legat och tänkt en massa och hjärnan går som virvelvinden. :P Så jag ska snart slänga ur Kira en sväng och sen jobba. 20-08 kör vi på idag och jag kommer vara död totalt imorrn. PUH! Jobbar ihjäl mej och har knappt hunnit tjäna nått på 2 veckor. Well well. Får hoppas att det går bättre framöver. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ nu vräker det ner regn igen för 32598345309e gången idag. SUCK! Inge sugen på att gå ut med Kira nu. Men man får väl stå ut. :P



Drog på Top Cats i torsdags i Karlstad. Kan knappt vänta till deras spelning i Forshaga i Juli! :)



Kira är grymt mattesjuk när man har varit borta bara en liten stund. Mitt älskade vackra hjärta. <3

Work, work and more work

Jo men det rullar på bra med jobbet och jag har minst ett pass varje dag. Allt för att få slippa gå till soc mer. :) Idag har jag t.o.m 2 pass. 18-22 och 22-01 så det blir ju 18-01. Helt okej och jag sitter såklart bänkad framför Big Brother finalen. :) Har dock kraftigt ont nere i ryggen ända ut till sidorna och det bara small till förut. :/ Vet inte riktigt vad det är men jag hoppas det ger sej bara jag sitter här och tar det lugnt. Gör sådär ilande ont att man får panik. :( Usch!


Nattens pass 22-05 gick okej. Segt och jävligt men helt okej ändå. Vart död hela dagen typ eftersom jag sent inatt vid 03 hängde upp lakan i fönstrena för jag är så trött på att det blir så jäkla ljust tidigt. Så jag lyckades ju faktiskt få sova imorse.


Anyways. Imorrn är det jobb 12-17 och 22-01. Så imorrn blir det bara att ta det lugnt hemma. Tisdag blir det 13-18 och 23-08. Sen är det nattpass ända till söndag. Söndag blir det kväll och lite inpå natten. Puh! Kommer vända dygnet fel helt och hållet nu. :P Ska se om jag ska klippa mej under veckan också om jag lyckas lösa det. Måste få bort en del slitet nu när det ser ut som faan. :P


Meeeeeeeeeeeen nu ska jag och min rygg dö lite framför BB finalen och heja fram Hanna J som SKA vinna detta! :D



Frisyren jag hade för ett år sen exakt som ska tillbaka. :)

RSS 2.0