Säxy redhead

Det är nästan så jag blir lite het på mej själv när jag figgat färgen och sidecuts. ;D aldrig haft sidecuts förut men det är nog nått jag lär fortsätta med. ^^

Iväg till Adam & co och se vad dom pysslar med. :) sitta där och tjöta och umgås ikväll med honom, bob och hans tjej Carro. Ska bli spännande eftersom min och Adams kontakt inte startade så bra när dom drack för ett tag sen. :P haha! Nej då det blir nog så lugnt så. :)


Lite tungt var det att lämna Kira förut också. Stackaren tror väl att jag också ska övergiva henne. :( hon stog i fönstret på övervåningen och kollade på mej och undrade varför hon inte fick följa med. Tur jag får hem henne imorrn igen så jag inte behöver sakna henne allt för mycket. :P och jag vet ju att hon kommer ha det toppen med Roland, ann och chicko. :)


Hjärnblödning deluxe

Hujedamej! Jag är sååå slut! Det värsta är att det ser ut som att jag har handlat as mycket men det är bara småsaker som ska läggas ihop till en present till A. Kommer att lägga upp mer om det efter helgen IFALL han skulle hamna här och snoka. ;P

Fixat ett halsband till kira som lyser blått nu också när hösten och vintern kommer. Lyser sjuk bra! Tur att det finns folk som beställer in sånt så det blir as billigt. :) åkte även med till bolaget på bergvik och sen tillbaka till stan. Fick pussas och kramas med lilla Nisse som inte är så jäkla liten för att vara 5 månader. :P go han. :)

Så nu ska jag äntligen hem och inte behöva tänka så mycket resten av kvällen. Slänga i poppy red i håret och pyssla med presenten. :) myspys. :)

Imorrn blir det att dumpa iväg Kira och sen dra sej mot skoghall. Umgås med lite folk och fira A. :) den kvällen kommer sitta riktigt fint. :)


Loneliness

Det känns som att du har glömt mej och att jag inte är good enough att få hälsa på. Jag har säkert fel. Hjärnspöken you know. Men det är så när man är sjuk. När det är min vardag att bråka med hjärnspökena och försöka vinna emot dom. Hur mycket ska jag behöva tåla? Har inte en toppen dag. Fast när har jag det? Tack gode vem-som-nu-finns för att jag har kira och katterna! Pussar och mys för att inte mamma ska må dåligt. Mina älsklingar. <3

Kommer ha en sådär dag imorrn också. Tvätta, städa och annan skit. In till stan och leta surprise om jag inte gör det på lördag. Lördag äntligen får jag träffa A igen och känna värmen i kroppen och le äkta. Så vitt jag vet så dejtar vi inte ens <än> men jag får väl erkänna att jag hoppas på att det blir nått med han. Han är verkligen en sån kille jag drömt om. Och på lördag ska han firas lite lätt med några. Grabben fyller ju pensionär på söndag. ;) haha nej då. :P


Men även om jag vet att jag är där om 2 dagar så är det tungt ikväll. Och jag kan omöjligt hålla mej högt uppe.


Sleep well

Nu får du äntligen ro i själen. Begravningen var så fin och låtarna var så du. Det var humor som jag vet att du hade gillat och fin musik som speglade dej bra. Jag är säker på att du satt där uppe och vakade över oss och tyckte att allt var som du ville ha det. Och jag kunde nästan inte hålla mej för skratt bakom tårarna när kilten nämndes. Att du ville ha en men aldrig fick en sades det. Men jag vet ju att du fick tag på en och hade den på dej ibland. Du brydde dej inte ens när jag skämdes över att du satt i t-shirt, min cowboyhatt, kilt, boxerkalsonger och skor i din gamla turkisa Volvo. Där du hade hängt upp min vit bh i backspegeln som en kul grej. Du struntade helt i vad andra tyckte och det var det underbara med dej. Du körde ditt rejs och så skulle det vara. Tack för tiden jag fick med dej även om vi var unga. Och tack för alla härliga minnen även om allt inte var perfekt. Idag minns jag dom bra grejerna med dej även om det var tufft att säga hejdå. Men det är ju inget hejdå. Vi ses ju där uppe igen. Och då ska jag ha med en kilt till dej. Sov gott Joel och känn friden du nu har i själen.


Go shorty it's my birthday!

Har varit en grymt dryg dag. Ångest över ensamheten på dagen som jag verkligen behöver folk. En dag per år. Whatever. Marie & Fredrik kom iaf med lite prylar och söta grejer jag fick. :) och lite innan dom dök upp så fick jag ett sms. Ett sms som gjorde att jag glömde hela dagen av ensamhet och regn. Det gjorde mej varm i hela kroppen och jag log som en unge i en godisbutik. Så nu är jag alldeles snart hos A och ska spendera sista stunden av min födelsedag där. :) kan absolut inte klaga! :)


Mina sidecuts jag pillade till igår kväll när jag var uttråkad. :)


.....

Bilder som inte fick plats. :P skit telefon! :P


One year older

Idag påstås det att det är min födelsedag. Att det idag är 24 år sen jag kom ut till världen. Alla grattishälsningar på Facebook börjar strömma in. Först iår var Sandy som fb lurade lite så hon grattade redan en dag i förskott. :P så jag ligger hemma i min säng och ska kolla på senaste fast five filmen. Jag får väl erkänna att jag hade hellre varit hos A nu och umgåtts. Fått kramats lite på min dag. Vi får se om det är okej att jag kommer dit bara en sväng imorrn och får en födelsedagskram. Då hade jag helt klart klarat mej även om jag är ensam. Det enda som står på schemat är att besöka Jhna en sväng om det inte blir några ändringar. Annars blir det en dag i vålberg hemma med hunden och katterna. SUPER KUL!


Gjorde iaf ett ryck med mitt hår och klippte sidecuts. Blev rätt grymt även som syoss röda färg var jävligt dålig. Men nästa blir ju poppy red så det ska nog bli bra.


Time to play!

Idag har det gått runt mycket i huvudet. Saker som skulle grejas med i stan. Funderade på om det hänt A nått eller om han inte ville prata med mej mer. Jag fick ett livstecken till slut och jag kunde andas ut. :)

Färgade håret med syoss intensivt röda färg. Satte sej sådär längre ut p.g.à blekningen/slitet hår osv. Men det ska ändå bara vara en grundfärg så jag inte blir neon rosa den när min poppy red färg går ur. :) och så diskuterade jag och Linnea sidecuts lite. Så jag ska gå lös sen med hårsaxen. Försöka se lite hawt ut på min födelsedag imorrn även om det inte kommer hända ett skit och enda personen jag träffar är min beloved Jhna. <3 bättre än att sitta hemma iaf. :) imorrn ska vi kramas bby!


Oh yeah! Miss redhead is back! ;D again. :P


Oh just det ja. 17 dagar kvar tills jag leker 14-åring på hardcore superstar spelningen. ;D


Miss redhead

Behöver jag säga mer? Miss redhead is coming back. ;D


Räcker det inte snart?

Åker precis med bussen från Karlstad och ska hem. Varit hos A sen igår eftermiddag. Var till bolaget, handlade mat och sen hade trevligt. Åt rostas med potatisgratäng, Cole slaw och svampsås. Sjuuuuuuuukt gott och A är grym i köket. :) vi låg sen som 2 strandade valar och orkade knappt andas efter all mat. Sen vart det fler filmer och sova. Idag låg vi och drog oss länge innan vi klev upp och tog en längre promenad och sen inhandlade sen frukost. Åt lite och hamnade i matkoma igen. Tv och film senare var det dags för mej och Kira att åka hemåt.

Jag vet inte. Jag vet ingenting. Men varför skulle jag ha tur? :/


Är sjukt utmattad psykiskt också. Tur jag hade A igår och idag så jag inte brutit ihop. Jag vet inte vad jag ska göra med Kira snart. Men tankarna går helt klart åt det värsta. Jag vill verkligen inte men dom har förstört den här stackars hunden så vidrigt mycket! Hur mycket ska man orka?!


Boobs?

"Sa du nått om bröst?"

Hahahaha jag dör! Go du A. :D


It's all about love

Kira tycker att mamma inte ska behöva frysa om fötterna ute. Mitt hjärta smälter. Hon är min kärlek hon. <3


I'll catch a grenade for you

Nu är jag och Kira på bergvik och väntar på bussen mot skoghall. Iväg till bolaget och lyxa martini ikväll. Sen dumpa kira hos bob som hon ska leka med till imorrn. Lite lyxigt att få umgås med A och slippa tänka på att Kira är hemma och ska ut osv. Få lite "avlastning" som dom säger. :P haha. God mat, underbart sällskap och dom 3 hårbollarna. Man kan ju inte klaga. :)

Igår flyttade reptilerna också. Var schysstare mot dom. :) och imorrn kommer nog en lite grabb hem till oss som jag ska ha tills han fått ett permanent hem. Bara han går ihop med kira så följer han med hem. Kan bli kul för henne att få lite sällskap också. Och han behöver nån med en hård hand som uppfostrar honom ordentligt. Och det kommer jag vara stenhård med. Och jag vet att Kira kommer hjälpa till för det är hon duktig på med yngre hundar. :)


Breath in breath out

Skönt! Nu kan jag slappna av lite igen. Sjukskriven till årsskiftet så jag behöver inte tänka på det iom soc. Får nog mina kronor idag eller imorrn från soc och jag måste fixa rekvisition till apoteket eftersom jag fick imovane. Äntligen kanske jag kan få ordning på sömnen igen. Inatt sov jag dock okej. Vaknade bara 2-3 gånger under natten och sen kl 8 när nån gasade moped utanför i en timme så kunde jag i te somna om. Men jag sov gott ändå. Låg och tänkte lite. Tyckte att min säng var ensam och tråkig efter att ha legat och kramats i timmar. Men men. Jag får stå ut. Till helgen. :P då ska jag fixa hundvakt och bege mej tillbaka. Kramaskramaskramas. :) se klart predator och en hel hög andra filmer. För första gången på nästan 10 år blir det att spendera en natt på skoghall. Spännande! Hahaha! :P can't wait. Helg snaaart? ^^


Rainbows and butterflies

Ja ni mina vänner. Om nån som sagt ens läser. :P idag har det varit regnbågar och fjärilar i mängder. En grymt fin regnbåge hemma när jag gick till affären tidigare. Och lite fjärilar i magen. ^^ var hos A som skulle kika på datorn men det fanns inte så mycket att göra så det är bara att stå ut och se glad ut tills jag blivit miljonär. :P sen vart det film. Nån sjuk film om nån sekt där alla var riktigt funtade. Sen såg vi drygt första timmen av predator innan jag var tvungen att gå till min buss. Hade inte gärna åkt därifrån men jag hade inte mycket val. :P



Mmm butterflies! Sötmupp! ^,^


Love love love

Just gotta love my Toki Doki. ^,^


Tar min skräphög till dator och drar till skoghall istället. Kollar om A kan få nån jävla ordning på skiten innan jag spyr. :P törs jag säga att det även KAN vara en ursäkt för att åka dit? :P haha!


Good day

Inatt blev det inte överdrivet mycket sömn. Imorse klev man upp tidigt och duschade osv. Stressad som aset blev jag klar till 9 då jag insåg att bussen går inte 9.30 utan 10. Så det var bara att sitta och uggla en stund. Ner till bussen och köpte bajspåsar på vägen.


Iväg till skoghall. Kändes sjukt fel att sitta i en buss till skoghall precis som förr. :P kom fram och lyckades till slut lokalisera mej fram till Jonna. Kom in och fick se lilleman. Han är verkligen pappa upp i dagen! :) söt-Jacob. :) tjötade, drack kaffe som Kira välte ut och tjötade lite till. Trotts en hel del tråkigt så är det fruktansvärt kul att kunna prata och umgås med Jonna igen. Hon var ju min bästa vän förr. Underbart! :) har saknat våra tider. :P


Sen bar det ner mot A som hade "försovit" sej och stressat igenom dagen. Men jag hittade dit och han stängde in dom stackars missarna i badrummet eftersom Kira är sådär med nya katter. Kira däremot fäste sej vid A direkt och tyckte att han var bäst som klappade och kliade på henne heeeeeela tiden. :P hehe. Vart iaf en film, långpromenad, middag och tv. En helt klart godkänd dag och kväll! :) så nu är jag och Kira på väg hem och ska soooova! :) imorrn blir det ett par snabba ärenden i stan och annars blir det lugnt. :)


Lady Kira

Jag måste ha världens Goaste tjej som ligger så fint och väntar på bussen. :) :P

Iväg till skoghall av alla ställen. Där har man inte varit på nästan 10 år typ. Ujuj! Hälsa på Jonna och lilleman Jacob. :) kommer kännas konstigt. Men trevligt att få se vad Joel lämnade efter sej. :) sen över till bf A och hälsa på. Hoppas på den där sockerkakan lite fast jag fortfarande är mätt efter andra och sista omgången frukt och vaniljkesella igår. Hujedamej! :P


Sleep tight. Don't let the bedbugs bite.

Vilken tur att Marie berättade att blogg.se appen finns så jag inte behöver slänga iväg dyra mms när jag kommer på att blogga efter jag har lagt mej. :P smidigt! :)


Igår kom Marie och höll mej sällskap och träffade djuren. Det blev tacos och en massa tjöt. Himla trevligt att nån kommer och hälsar på här. :) idag kom både Marie och fredrik och hjälpte mej att sätta upp en gardinstång i vardagsrummet. Det är ju betong överallt så jag trodde att det skulle vara lika jobbigt där. Men där var det minsann gips eller trä så jag hade kunnat gjort det själv. :P men jag fick iaf hjälp och tur är väl det eftersom jag är så kort och inte har nått högt att stå på. :P tack igen för hjälpen!! :)



Imorrn ska jag och Kira ut på en tur. Iväg till skoghall och hälsa på Jonna och lilleman Jacob en sväng och få träffa Joels lilla grabb. :) sen ska vi till bf A som jag fick chans på häromdagen och hänga lite. Lär vara trött imorrn men tro det eller ej så ligger jag redan i sängen och är redo för att sova. :P är redan trött och seg. Somnade nån gång imorse och sen hade jag jordens huvudvärk och lyckades inte ens vila. Ujuj! Så god natt på er (om det ena är nån som läser) och sov gott! :) Kira säger god natt också som förut låg och sov i korgen med huvudet hängandes utanför och nosen tryckt i golvet. Hon sov så en stund och lyckades uppenbarligen andas ändå. :P tokfia! <3


Dangerous!

Kan väl bara konstatera att det är farligt att prata till 3.20 på natten. Kommer vara död imorrn. Men det får jag tåla. Jag kan iaf somna med ett leende på läpparna. :)


Good days

Jo då. Har haft några bra dagar faktiskt. :P Mycket tjöt på msn och grejer. :P Efter mitt och As samtal som slutade väldigt illa så bestämde jag mej för ett par dagar sen och skicka ett sms. Jag var inte ute efter en ursäkt utan jag ville bara poängtera att det är trevligare att vara vänner än ovänner. Att jag sen fick ett par ursäkter var bara ett plus som visade att han nog inte var så illa som han fick sej att framstå i telefonen. :P Så många timmars tjöt osv senare så inser jag att det där är nog en sån kille jag skulle trivas kanon med. En som äntligen verkar vara seriös och inget svin eller en skitunge som bara ska bete sej. Så jag sa att jag skulle minsann fria till honom längre fram men han var inte för giftermål så jag sa att jag fick väl fråga chans då. Han tyckte att jag skulle posta det när det bara var 10 min kvar tills postlådan skulle tömmas och jag hade inte hunnit. Så jag filade ihop nått i paint istället. :P




Så nu grabbar är era chanser borta. För jag har fått chans på A och vi är jätte kära. :D Hahahaha! Sötboll

Pics of my life

Måste ju slänga upp en liiiiten bildbomb på det senaste. Här på min familj, mina älskade, dom jag lever för. <3



Du och jag mot världen hjärtat! <3




Jag och en del av min underbara familj hemma. <3 Leah (andra katten), ödlorna och ormen hamnade inte med på bild. :P




Och älskade, underbara lillebror. <3 Stackaren tyckte att Kira var lite läskig i början när hon vaktade mej. Men idag har dom verkligen blivit bundisar och Kira älskar lillebror. :)

Underbart att se att hon inte alls vaktar mej på samma sätt som förut. Hon förstår väl att jag aldrig kommer lämna henne och skicka henne vidare som alla andra gjort. Hon är som en helt annan hund nu. Det enda hon tycker är jobbigt är ju fulla karlar eller karlar som är påverkade av droger. Men det kan jag förstå. Man blir så varm i hela kroppen och hjärtat när hon kommer så bra överens med lillebror äntligen och hon tyr sej till honom och går dit för att bli kliad. Underbara ni! <3

Butterflies

I can't help falling in love with you.


Kan inte styra mej. Jag blir som en liten tonåring på nytt. Bara att se ditt namn får mej att le och jag ler ännu mer när vi pratar. Jag gillar inte att börja tycka om nån jag egentligen inte borde tycka om och så kan jag inte styra det. Det är grymt jobbigt. Men det är väl bara att glida med och se vad som händer. Även om jag vet att det aldrig kommer hända nått.


Tog en helg hos mor och syskonen. Orkade inte sitta hemma och mögla hela helgen igen så jag slängde med mej Kira och drog. Så nu sitter jag här och glor på tv4 play eftersom FABO pajat alla tv-kanaler. Usch! Att klara sej på 1an, 2an, 4an, 6an och kanal 12 är INTE OKEJ!! Skit samma. Jag dör inte och jag åker ju ändå hem imorrn till mina tv-kanaler :P Varit en slapp och dålig helg men jag tar igen det med zumba och annat skoj till veckan. :) Berättade för mamma hur jag ändrat kost och träning och allt och hon sa nått i stil med -"Ja men nu måste du väl ha gått ner va?". Även om det bara var ett kilo så var det kul att mamma såg det. :)


Saknar nån att ligga och hålla om ikväll. Nån att få mysa in mej hos och känna värmen hos. Tänk om jag kunde få ligga och lukta på din goa parfym en natt till. -Drömmer mej bort-

Let's workout baby

Jo då. Nu har jag och Hanna tagit tag i oss och startat upp vårat kort. Så igår körde vi zumba på nJoy men vi körde endast 40 min av 55 min. Svetten rann och vi var utslagna ändå så det var dugligt. :P Imorrn däremot satsas det på hela passet så imorrn ska det köras 55 min zumba. :) Inga fel! Jag är på g som fasen nu! Och så ska det väl tränas nått under helgen också. Så länge det bara är pass så tänkte jag köra typ 3 st/vecka. Sen när jag börjar varva med styrka osv så blir det ju lite mer men ändå inte för mycket så jag kör slut på mej helt istället. Kommer bli perfekt detta när man ändrar kosten och börjar träna.

Kanske hinner jag t.o.m vara lite het på Hardcore Superstar spelningen 11e november. ;) Hehe. Om inte annat så vill jag iaf se någorlunda fräsch ut min födelsedag. Nu räcker det med tjocka dagar! Tror detta kommer gå kanon! ;) Och det blir ju inge mer party denna månaden heller egentligen. Eventuellt halloween då på nöjes när Sak Noel kommer. Men annars är det lugnt resten av månaden. Och det är väl lika bra så får man verkligen ut max av all träning osv. :)


Igår hann jag knappt komma innanför dörren innan jag slet av mej kläderna och bokstavligt talat kastade mej i sängen. Jisses vad trött jag var! Sen sov jag som en stock hela natten och vaknade dessvärre och kände mej hängig och hade ont i halsen och huvudet. Tur det gav sej så jag orkar med imorrn. :)

Curious L

Jesper; Nu får du berätta vem du är! Annars ignorerar jag och godkänner inte dina kommentarer mer. :P Skriv i en kommentar vad du heter mer än Jesper eller msn mail eller vad som helst. Ingen annan ser det ändå. :P Vill veta vem du är nu om jag ska tro på dina kommentarer. Upp till dej nu. :P

They made my night

Ja jäklar. Hela fredagen och lördagen var det tänkt att jag skulle ut på lördagen. Tänkte att det styr upp sej på lördagen med vem osv men plötsligt skulle absolut ingen ut. Så jag la mej i sängen framför tvn med nyrakade ben och nästan färdig att dra. Det enda som skulle i var löshåret och på med ansiktet. Men det verkade dödfött så jag gav upp och blev opepp. Plötsligt som sänt från himlen kommer ett sms från Sandy som ändå är lite sugen på nöjes. Och där skulle ju Renegade Five och Dead by April spela så jag tvekade inte på att tacka ja. :) Var bara att slänga i löshåret, på med ansiktet, dricka vin och leta hundvakt samtidigt. Tur man är fruntimmer och kan multitaska! ;) Fick tag på Marie som kunde ta henne och plocka upp oss i stan vid 21. Så så blev det och jag dök in hos Sandy runt 21.30. Där satt hon med Coffe och tjötade och vi försökte komma igång lite med alkoholen då vi tyckte att vi var väldigt nyktra. :P Gick iväg till Micke & co och träffade mer folk där och fortsatte hällandet. Till slut tyckte vi att det var nog dags att kila runt 23.30 tror jag klockan var.




Kom in på nöjes. Såg kul folk. Väntade på spelningen som var närmare en timme sen. :O Renegade Five hade vi redan missat så jag skulle bara få dregla över DBA. ;) Spelningen kom och mitt i så gick vi till rökrummet då jag självklart missat min favoritlåt. Awsome! Men jag fick se dom iaf, köpte ett kort på dom och fick autografer av 2 som dök upp och fick ett par bilder på mej och världens snyggaste Jimmie. ;D Kvällen var gjord men skulle ändå blir bättre. :P Och Sandy, bästa Sandy som hängde kvar för att jag skulle få autografer och fota mej med Jimmie för min skull. Löv u!




Det vankades efterfest men jag hoppade över och gick istället ner mot stan. Hade D i telefonen hela vägen som försökte förklara vart han var. Kom till torget och precis då såg jag honom. Han blev förvånad över att jag hittade honom men han sa att det stog nån och spelade dragspel bara några meter bort och 2 sekunder innan gick jag precis förbi så så svårt var det inte. Sen var han den enda jag kunde se som stog och kramade en lyktstolpe. ;) Den synen kommer jag aldrig glömma! :D Hahahaha! Stog där och tjötade ett tag och grabben släpper inte lykstolpen om det så gällde liv eller död. Herre gud! Märkligt att jag inte hade träningsvärk i magmusklerna efter att jag garvat så åt stackaren. :P Ojojoj vad kul jag hade den kvällen trots att jag aldrig lyckades bli full. :P Hahaha!


Dagen efter var det bara att kila till Rud och Marie där min älskade Kira fanns. Var halvdöd och svintrött men fick höra att Fredrik var på g hem och det vankades pizza. Så jag blev kvar och käkade och sen under kvällen åkte vi hem. Lite sliten vart man trots att man var relativt nykter och inte ens var på efterfest. Shit happens! :P


Så nu blir det Cube filmerna och sen ta kvällen. Imorrn ska jag och Kira åka redan kl. 7.30 så hon får åka till Hanna och jag ska med Linnea till arvika och hålla handen när hon gaddar sej. :P Hehe. Sen på kvällen vankas det Zumba med Hanna. Ska bli himla spännande! ;)

Höstmörker

Insåg precis att det är oktober. Idag skulle Tompa fylla 22 år. Men han finns inte längre. Så han får fira sin födelsedag med alla andra änglar där uppe idag.

Den 11e har Jenni varit borta i 4 månader. 4 månader av saknad och tomhet. 4 månader har jag varit på väg att smsa eller ringa men har kommit på mej själv flera gånger. 4 månader har jag suttit och läst ditt sista blogginlägg om och om och om igen och väntat på ett nytt. Jag lovar att jag ska besöka dej nästa vecka älskade! <3

Den 20e skulle morfar ha fyllt 70 år. Vi skulle ha firat honom med ett ordentligt kalas och han skulle vara så glad. Men morfar fick bara bli 66 år. Sen lämnade han oss. Den 23e är det 3 år och 5 månader sen han lämnade oss. I nästan 3,5 år har jag varit utan honom. Inte sett honom sova i fåtöljen framför tvn eller hört hans fina röst. Suttit i hans knä fast jag vägt så mycket mer än honom och jag egentligen borde ha mosat honom. 3 år och 5 månader utan hans varma kramar och hans härliga doft. Fy faan vad jag saknar dej morfar! Det gör så ont.

Den 26e är en dag då det kommer vara både glädje och sorg bland oss. Kusin blir stor och fyller 20 och ska börja springa på bolaget. Jag minns ju honom fortfarande som liten. Min älskade "lillebror". Det är tur att jag inte blir äldre. :P Men jo då. Samma dag som kusin fyller ju även jag år. Jo jag fick en kusin i 4 årspresent. :P Så jag fyller 24 denna dag. Ett steg närmare 25. Närmare 30, 35. Ångest och stressig över framtiden? Neeeeeeeeeeeej då. :P Jag sitter ju bara här med mina husdjur och är så singel jag kan bli. :P Men jag har inte dött av det än. :P Men denna dag kommer även tankarna gå till gammelmormor. Skruttiga gamla gammelmormor som lämnade oss på våran födelsedag för ett år sen. Men jag vet att hon har det bra. Hon slapp ligga på ett hem och bara vänta och det känns bra.


Så jag inser att detta kommer bli en tuff månad med både sorg och glädje. Det kommer hända roliga saker men självklart så kommer det tunga dagar. Hösten är på väg med stormsteg och det blir allt mörkare ute. Löven faller av träden i mängder och snart står dom där som nakna pinnar. Gräset skimrar redan av frost och knastrar så härligt när man går på det på kvällarna. I torsdagskväll när jag och Kira kom hem 22.30 så var gräset så fint. Och jag tror att det kommer bli en kanon mysig vinter eftersom Kira lär älska att hoppa omkring i snön och leka. Även om jag kommer få jobba en del med att torka henne och speciellt tassarna så kommer det vara värt det om hon är lycklig. Vilka turer i snön vi ska ha och bara leka och busa. Kira min fina Kira. Min räddare. :) Mitt allt. Min underbara. :)

RSS 2.0