Spännande spännande! ;)

Ja detta kommer bli väldigt spännande och jag längtar faktiskt. :P
I månadsskiftet nov-dec (senast) kommer jag att flytta. Visserligen bara en mil härifrån men ändå till ett mycket trevligare ställe utan idiotier, plastbrudar, alkisar och pundare. :) Jag och mina 3 godingar kommer bo i en liten stuga nära andra vänner och vovvar. :)
Bara det gör allt mycket trevligare när man kommer bli omringad av systrarna strömberg med MASSOR med hundar. :)
B.la ett kullsyskon till Bixx, ett par halvsyskon från annan kul, rottisar, grand danois och amstaff. :) Blir myspys det!
Hoppas nån tar över min lägenhet fortare så jag får flytta in tidigare. :)
Ett mysigt litet krypin där jag är säker på att vi kommer trivas gott. :) Kan vi gå på hundpromenader som heter duga med allas vovvar och jag kan få hjälp med mina så fort det är nått och man behöver fråga coachen om råd. :) Hehehehe.

Utväxttrend(!?) och plasticface

Såg nått om denna "utväxttrenden" på blogg.ses startsida. Jag fattar inte?
Ska det vara snyggt att gå runt som en sunkig uteliggare som inte har råd att färga håret eller vadå?!
VART är det snyggt att ha en fet rand efter utväxten?! Jag mår lika dåligt varje gång jag ser detta för det ser bara sunkigt ut. Och nu är det en TREND?! Jisses folk vart är världen på väg?!


Anyway. Dagen har varit seg och jobbig. Inget har varit kul alls. Tills jag kom till affären. :D
Gick ut med Bixx först i vanlig ordning för att slippa ta med henne till affären plus att hon samtidigt ensamhetstränas den lilla stunden jag och Kira är iväg. Så jag satte Kira utanför affären. Ja jag kan göra det för hon tillåter inte att nån annan än jag tar loss henne. Hon sitter såklart på ordentligt avstånd från dörren så ingen ska gå förbi henne då hon är ganska vaktig av sej. Absolut INTE farlig men jag är hellre på den säkra sidan och sätter henne där hon alltid sitter bra. :)
Gick in för att handla det jag skulle ha vilket bara var några småsaker så det gick ganska fort. Väl inne ser jag fröken plast med hennes familj.
Tänkte att nu får jag förbereda mej för skit men hon såg mej väl inte. :P
Gick och betalade osv och gick ut.
Varav jag då ser att hon ställer sej med sin son vid den stängda kassan vid fönstret. Antagligen endast för att stå där och glo på min fina, underbara rottweiler och snacka skit om henne. ÄLSKAR svenska avundsjukan! ;)
Men jag tog loss Kira, tog kassen och gick. Hon stog kvar och glodde så jag trodde ögonen skulle hoppa ur men hon får väl stå och titta på min underbara hund och vara avundsjuk så mycket hon bara orkar. :P
Själv gick jag därifrån med ett flin från öra till öra. :)
Medans hennes 2 "kamphundar" hoppar omkring lösa i bilen och skäller och har sej.
Hon blir hysterisk på mej för att hennes son skrämde upp min hund för ett år sen så hon flög upp och skällde på honom. Men det där med att ha lösa hundar i bilen som inte ens kan bete sej är väl HELT okej?! Hahahahahaha! Rena komedin! Man slutar aldrig garva! :P Hon verkar ju inte ens förstå att hon kan ha ihjäl sej själv och sin familj genom att ha lösa hundar i bilen den dagen dom krockar. Men hon är väl perfekt medans alla andra gör helt fel. ;)
Nej man blir aldrig perfekt oavsett hur mycket plast man stoppar in i kroppen. ;) Stackars! Man tycker på ett sätt synd om folk men ändå kan man bara aldrig sluta skratta åt hur fruktansvärt tappade människor kan vara. :D

Jag skulle också vara avundsjuk om nån annan hade min goa hund. :)
Här med lille Wilma som äter chips framför nosen på Kira. Och Kira? Hon bara tittade och funderade på om Wilma skulle tappa nått på golvet. Hon FÖRSÖKTE inte ens smyga sej fram och ta nått chips ifrån henne.
Detta var inte många dagar efter att fröken plast härjade om att min hund var så farlig och aggressiv mot barn osv. JOMENVISST!





Nu lite mys framför tvn innan det blir käk. Det vankas pyttipanna som jag inte har ätit på läääääänge. Sen jobb 22-04. Helt okej fredag ändå. :)

Ännu ett tråkigt inlägg

Ja ni är väl inte många som läser så att påstå att bloggen är rolig är ju att vara lite ironisk. :P
För vem sjutton läser min blogg liksom? Phew! :P

Anyways. Idag frdag blir Bixxenfisen 15 veckor gammal. Stooooor tjej som idag väger 3,3 kg. Mmm JÄTTE stor tänker ni men hon vägde ju inte ens 2 kg när hon kom till mej så det är stort om man jämför med då. :P Och imorgon lördag har hon bott hos mej i 7 veckor. Tiden går fort när man har "roligt" (läs; springer runt och torkar kiss, plockar upp söndertuggade saker och springer i trappor 4938553409859 ggr/dag för att rasta valp). :P Men så mycket kärlek som hon ger mellan allt bus och påhitt så ångrar jag inte henne en sekund! :) T.o.m Nemo börjar acceptera henne mer och leker gärna med henne. :P Hehehe.

Så idag fick Bixxen en liten kul grej på posten. Gissa om matte garvade så hon var lika grön som overallen! ;D





Hon tyckte att det var vääääääldigt konstigt att gå omkring med den där på sej och så såg hon ju inget när luvan var dragen helt över huvudet. HIMMEL så jag garvade! :D Nemo undrade vad i hela helsicke som hänt med Bixx och Kira brydde sej inte alls. Underbara djur! :D Hehehe.


Annars? Näää men har väl jobbat. Medans det har varit rent hällregn ute flera gånger om. Lagomt trist och deppig torsdag men ändå okej. Nu är det helg. Oxhälja är på g hela helgen och det är den gången vi brukar samlas hela familjen och umgås hemma hos mormor. Jag har inte ens råd med buss till karlstad och sen hem från karlstad så jag kan åka med moster upp och ner tillbaka så jag får stanna hemma. Inga 12 par strumpor för 100:-, godisremmar och grejer till djuren i år. :( Hade ändå inte råd att köpa nått så kan ju lika gärna stanna hemma. Passar på att jobba lite så jag kanske överlever i oktober. Tur jag fyller år då så jag får in några extra kronor. Sen blir det nog hej soc igen. SUCK! På lördag är det rockabillykryssning som är to die for. Men den kan jag bara drömma om till kanske nästa år. Nej nu blev allt jävligt tråkigt så jag går tillbaka till att smsa med H och hivar ut hundarna så jag kan sova istället. :P

Night'yall!

Vissa dagar ska man inte vakna ALLS!

Ännu en sån där dag jag gärna hade hoppat över!
Trött som ett jävla as hela dagen och har tvättat och sprungit i alla jävla trappor i värmen.
Det har plingat i telefonen i ett och inte en lugn stund nästan.
Så med en massa rena kläder, sängkläder, whatever så kände jag att kvällen kan iaf sluta jävligt bra.
TRODDE JAG JA!
Gick in på dass och pinkade och sen gav jag Kira käk.
Max 5 jävla minuter tog detta!
På den tiden har Bixx hunnit skita på golvet och pissat i sängen.
TUR för henne att jag inte hade bäddat rent i sängen innan så nu hänger det bara en blöt bäddmadrass i badrummet och jag har ingenstans att sova.
Matte är JÄTTE glad på Bixx nu.
Till råga på detta så löper ju Kira och leker motorsågsmassakern.
Nemo spyr upp all mat så imorrn ska jag fixa avmaskning.
Det är väl bara jag kvar som ska gå runt och skita på inredningen också!
Nej nu är jag trött, förbannad och ledsen, allt på en gång.
Att vara bipolär! <3
Det är i såna här lägen man vill ha en partner som kan hjälpa en lite så man slipper göra ALLT själv.
Men jag har ju satte mej här själv med en katt och två hundar så jag ska ju inte säga så mycket om det.
Tolka nu inte detta som att jag inte gillar mina djur och dom borde inte vara hos mej och bla bla bla bla.

Jag ÄLSKAR mina djur över allt annat och jag skulle gå under utan dom!
MEN ibland har man lite sämre  dagar, speciellt som sjuk, och då låter det ofta värre än det är.
Så bespara er samtalet till länsstyrelsen eller en massa korkade kommentarer, jag har bara en dålig och jobbig kväll som alla kan ha ibland.

Anyways.
Ska se om jag kan torka madrassen med hårfönen eller nått så jag kanske har nånstans att sova.
Laters!

En dag full med nya intryck

Vaknade imorse av ett HEMSKT ljud. Testade igår kväll om det gick att skicka sms till bärbara hemtelefonen jag fått av mormor. Det kom inte fram nått och jag trodde ju inte att det skulle ringa och en röst läser upp smset morgonen efter. Anyways så har mormor ställt in en ringsignal som låter som en jävla galen HÄST! Jag flög upp och funderade på vad i helvete som hände. Om folk hade dragit in hästar på gården som dom misshandlade eller nått annat sjukt. Det hann låta 4-5 gånger innan jag fattade att det var telefonen. INTE OKEJ ATT VAKNA TILL!!!! Kommer skita knäck i månader efter detta och mormor kommer få pisk nästa helg. :P Haha!

Inte nog med det! Jag sitter i godan ro på dass och pinkar innan vi ska åka iväg en sväng och hör från badkaret -"Ojojojoj". Tänkte att nu jävlar är det nått fel på rören alltså! Detta ljudet hörde jag ett par gånger. Innan jag hörde att det var katten som spydde. :P OM jag är spak efter den hårda morgonen! Himmel! Man vaknade ju till iaf. :P


Sen så åkte jag och Bixx iväg till lillerudsdagarna. Tittade runt på massor med roliga grejer och Bixx var JÄTTE duktig och brydde sej inte om andra olika djur eller människor. Kan dock bero på att hon var fruktansvärt trött. Och ynklig när det började regna. :P Kira åkte med Mogge, Anna och Kurt till stan för dom skulle kika på födelsedagspresenter till Kurt som fyller 2 år idag. GRATTIS KURT! :D Sen kom Mogge och Kurt och hängde med och kikade medans Anna och Kira hittade på annat. Kira är lite sådär med nya konstiga djur plus att hon löper så jag ville inte ha med henne bland en himlans massa hundar. :P Och det var nog skönt för Kira att bara få traska runt med Anna och få lite egentid utan pirayan. :P Skulle se en polishundsuppvisning på slutet med folk vet ju inte hur det där med hänsyn och respekt funkar så vi kom aldrig in och kunde se. Synd för det var det enda jag såg fram emot verkligen. :/ Men men.


Tog en avstickare in på kyrkogården också. La dit några rosor till finaste Jenni. Mitt hjärta låg kvar så det satte jag runt rosorna. :) Pratade lite med Jenni också och jag vet ju att hon som vanligt sitter brevid på stenmuren när någon är där. FAAN vad jag saknar dej älskade! Skulle ge allt för att få dej tillbaka hos oss! <3 Sen tittade jag till Andre som låg brevid sin bror. Andre bodde ju nått stenkast ifrån mej bara och han lämnade livet på jorden i maj. Helt sjukt och hela Vålberg var deppigt länge efter det. Men det är ändå skönt att veta att han fick komma till sin bror. Och dom hade det fruktansvärt fint med ingraverade bilder på dom på stenare och allt runt om var så fint. :)
 

Godingarna i bilen medans vi sitter inne på pizzerian. :) Bixx säger med hela sin lilla kropp: -"Muckar ni med oss så tar jag dej!". :D Hehehehe!




Iväg mot slottsbron då Anna och Mogge skulle käka lite och jag fick med mej en B&J hem. Jag har ju faktiskt namnsdag idag så idag FÅR jag unna mej. :P Sen kom vi hem och dängde oss i säng och på golvet för en liten vila. Bixx var så trött att hon knappt hann lägga sej innan hon somnade. :P Kira la sej på golvet och somnade gott. :) Så nu ligger dom 2 deckade här i soffan hos mej och jag är inloggad på jobb till 04. Imorrn är jag helt ledig. Då blir det att dammsuga och se om jag orkar försöka få ordning i den där klädkammaren. Phew!

Signatur


Good night my lover

Nej just det ja nån sån har jag ju inte. :P


Sååååå jag och dom 2 som ska föreställa hundar säger Godnatt. Har idag insett att Kira är en mullvad och Bixx är ju såklart fortfarande en piraya. Aja. Dom får fortsätta vara försäkrade som hundar ändå. :P

God natt från mysfia och mensmonstret! :)



All I want for....................................... Is?

You? Nu? Tack! :P

Nej men alltså nu är jag faktiskt trött på detta. Det är fruktansvärt tråkigt att man sitter här, snart 25 bast, helt ensam människa och mitt sällskap är mina 2 hundar och min katt. Jag vill ha en karl, en man! Någon som kan tycka om mej för den jag är. Som visar att han tycker om mej. Som jag kan mysa med och längta efter när vi är ifrån varandra. Någon att bara få en varm kram av som sprider kärlek i hela kroppen. Någon som verkligen uppskattar en och vill vara med just MEJ. Jag vill slå mej till ro sakta men säkert. Skaffa en karl jag vill dela mitt liv med. Starta ett liv ihop. Sambos och den där biten. Senare skaffa barn. Binda sej osv osv osv.

Men så sitter jag här i min relativt stora men sunkiga 1a med 2 hundar och en katt. Så singel jag kan bli och det ser rejält dött ut. Eller ja, jag har ju träffat H. Men väldigt lite så där vill jag inte fundera för mycket på vad som kan hända osv. Och så är det ju det där med muren för att man inte vill bli sårad IGEN. Jag vill inte gå igenom det jag gick igenom i våras igen. Det var fruktansvärt länge sen jag kände mej så sårad och bara bortkastad av något jag verkligen trodde och hoppades på. Nej ingen repris på den tack!

Men H då. Han är ju sådär bra. En såndär som har allt ordnat för sej och jag borde ju hitta en sån karl. Jobb, hus osv osv. Hus som faktiskt ligger något stenkast ifrån min mamma t.o.m och jag skulle ju faktiskt gärna vilja bo i den orten för att kunna träffa mamma och syskonen mer. Just nu är det lite svårt med allt bussåkande och jag kan inte ta med Kira sen hon och mammas hund blev ovänner. Men vi får se vad som händer där. Dä spörs som vi säger i Värmland. :P


Nu ska jag fortsätta mysa ner mej med mina godingar innan vi tar kvällen om typisch en halvtimme. Trött som busen! :P


Pissdag deluxe!

Vaknade till och halsen är fortfarande paj och gör ont.
Sen dök åskan på lite och det mullrade. Förvisso inget dåligt men det kommer bara mesigt muller, aldrig rejäla smällar.
Mensvärk på det.
Ingen choklad hemma vilket är nödvändigt när iaf jag går in i denna veckan. :P
Inga värktabletter hemma (TACK grannen!).
En sjuhelvetes jävla massa hällregn.
Huvudvärk.
Fotade massa på hundarna och katten, trodde jag, tills jag insåg att minneskortet inte var i.
Låste ytterdörren när jag gick ut och rev upp ena knogen på nån metallflisa som stack ut.
Stekte bacon, som small och skvätte ner hela mej med ganska varmt fett.
Skulle handla, räckte inte till frukost.
Inte mycket kontakt med H som har verkat död eller nått. :P

Kan nog komma på nått mer men jag orkar inte ens tänka. :P Hahahaha! Jag fick iaf lite choklad och värktabletter så jag överlever dessa dagar med blodbad, kaos och smärta. :P Stackars katt! Tur han är kastrerad så han inte är helt manlig som lever med 2 tikar och ett mänskligt fruntimmer. :P


Har annars haft en okej dag och njutit av att gå runt i min städade och rena lägenhet. :) Imorrn blir det lugnt och mer vila för halsen. Till helgen blir det jobb och även en tur till Lillerud med Bixx förhoppningsvis och kolla läget där. :) Se hur lite utställningar och så går till så vi vet hur vi ska bete oss när det är dags. :) Men just nu är det hög mysfaktor här hemma i soffan framför The fast and the furious Tokyo drift på 6an. Eller ja. Bixx ligger i andra änden och biter sönder nån leksak, Kira ligger på golvet bakom soffan och katten breder ut sej i sängen. :P Haha! Bixx brukar ju som dom flesta små hundar bjäbba väldigt när hon försöker skälla ibland. Men att hon SÄGER "Bjäbb" var något nytt. :P Man skrattar gott åt hennes påhitt. :D Hehehe.

Min goa tiger Nemo. :)




Och Kira min fina. :)




Och min lilla piraya Bixx såklart. :)




Vad vore jag utan er?! Ni är mitt allt! <3

Radarparet. :D

Måste ju lägga upp bilder på godingarna som jag fick när dom var på "semester" hos hundvakten. :)
Bixx som busar med nallebjörnen Kurt. :)

Snaskar lite middag i örat. :P Hahahaha!



Jag säger ju att hon är en liten piraya. :P Hehe.


Teflonminne, hej!

Och jag fortsätter att glömma hoppa in här. :P
Har ju så mycket annat nu med jobb, hundar och skräp. :P

Lilla pirayan växer som ogräs och jag tror hon blir större för varje dag som går. :P Dom var ju och lekte hos hundvakten några dagar förra veckan och jag trodde nästan det var en annan hund jag fick hem. :P T.o.m Bixx var stendöd och såg dessutom större ut. :P Ojojojojoj hon, Kira och Kurt hade öst på som tusan och lekt. :) Så min dvärgpinscherVALP och rottistik sov som 2 klubbade sälar fram till igår (måndag) eftermiddag. Hundar som annars har energi och grejer var helt utmattade av all lek. :P Gött att dom trivs så bra där och så har dom ju hus med staket runt så dom kan springa fritt. :) Det kan dom ju tyvärr inte här när jag bor i lägenhet. Kira speciellt som låtsas som att hon blivit döv och inte lyssnar på matte. :P Bixx kan jag dock ha lös men med tanke på vissa bitterfittor på gården så hoppar vi över det. :P

Min "stora" lilla tjej ligger och sover gott ihop med fjärrkontrollen. :P


Och Kira är verkligen en helt annan hund sen Bixx kom till oss. Mycket gladare och verkar må bättre överlag. Gillar att jag kunde läsa henne och insåg att hon ville nog ha en hundkompis istället för den där tråkiga katten. :P Finns inget bättre just nu än att ha mina 3 godingar. :) Dom är allt jag behöver! :)
 

Busy as usual

Bläk! Jobb, jobb, jobb, jobb och ännu mer jäkla jobb! :P Tackar alla övre makter för oxhälja i månadsskiftet då jag blir ledig hela helgen. :) Då tar jag med 2 av mina 3 huliganer upp till mormor och stannar där över helgen. Skönt att komma hemifrån lite och shoppa billiga strumpor. :P Hahaha! Men mellan allt jobb så slänger jag in en ny bild från idag på mina 2 godingar. :) Sen blir det natten och se om man får sova. Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt trött än efter en 3 timmars tur i skogen i lördags. Hur många timmar jag rensade svamp vill jag inte ens gissa. Ett antal timmar både lördag och söndag. Slut-i-kroppen.nu! :P




Mina gofdingar idag när dom busade. :) Lyckas alltid få roliga kort på Bixx. :D Hehehe!

Nu; zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Kira sover redan i soffan, Nemo nånstans i köket eller hallen och Bixx har krupit ner under täcket bakom min rygg. Night'yall!

RSS 2.0