Tröttare par får ni leta efter. :P

Igår vart det mek med bil, bb och sova gärnet. Kira var inte lika jobbig inatt som förra gången så sova fick vi iaf. Gjorde en god gärning igår också och överraskade A med att ta disken när han duschade. Stackarn hade jobbat hela dagen sen mekat bil och vi var inte hemma förrän strax innan 22. Så jag tyckte att han kunde få slippa disken iaf. Och så har jag pysslat med bil för första gången. Okej jag skruvade fast en skruv för att tankröret skulle sitta på plats men jag blev ju faktiskt lortig på typ 2 fingrar. :P haha!!! Tur A är såpass bilintresserad så han kan lära mej allt. :)


Idag var jag en duktig brud och klev upp tidigt. Kl 6 var det bara att kravla upp ut sängen och härja innan vi åkte iväg. Medans A blev klar inne så hann jag pinka Kira och skrapa rutor. Himmel så kallt det vart! Dagens goda gärning gjord så nu blir det hem och vila lite innan det bär av på ärenden och träning i stan senare. :)


Kira var JÄÄÄÄÄÄTTE nyfiken och ville också meka bil. :P


Eyecandy!

Vilken fröjd för ögat! Finns det nått bättre än att kika på en snygg karl som ligger under en snygg Cadillac? Svar; NEJ! Här skulle jag kunna stå i flera dagar. :P



Hard working

Har haft en grymt upptagen dag idag med både skratt och gråt. Sov lite för länge idag eftersom jag somnade 5-6 nån gång imorse. Sen vart jag bara nere och mådde inte bra alls så jag kom inte riktigt igång med städningen. Sen började jag tvätta och A kom förbi så vi kunde prata ut om saker. Jag jag bölade som en unge i vanlig ordning. Men jag tror vi kom fram till bra grejer så får vi se vad framtiden visar. Sen vart det städa, tvätta, städa, tvätta, diska, städa, laga jävligt mycket mat och packa. Puh! Nu vill jag bara lägga mej ner och självdö lite i 7,5 timmar tills Kira ska hämtas. Tur man kan sova på bussen sen. Buss till Sthlm tar ju liiiite tid. BLÄ! Men men.


Nighty y'all!

Die just a little bit

Sockerberoendet som avtar, "wermland forever" och ett illamående som kunde skippas. Jo men vilken härlig kväll! :P


Jag är inte sugen på att göra nånting överhuvudtaget just nu och min kropp strejkar. Abstinensen är olidlig och min kropp försöker ställa om sej. Det lär vara tufft några dagar men det får jag ta. Nu JÄVLAR ska jag komma igång och så enkelt är det! Nackspärren har släppt så imorrn blir det att pumpa, pumpa och pumpa lite till på gymmet. Ska bevisa att jag kan bli en flitig besökare där trots min lathet. :P


Sätta upp post-it lappar får det nog bli. Med uppmuntrande texter som peppar en. Jo det ska jag nog pyssla med nu innan kvällspinken med Kira. Alla sätt är ju bra om det peppar mej extra. :)

Crap again!

Har idag vaknat med ett trasigt knä och en nackspärr som heter duga gånger 489573409579 så jag är knappt rörlig idag. Kör dock på med dieten från och med idag ändå och kör på vanlig "vardagsträning" i form av städning (så mycket jag klarar av iaf pga nacken) och promenader med hunden inkl alla helvetestrappor. :P SORRY Henrik! Jag LOVAR att jag ska ha ihjäl nacken och ta mej iväg idag. :P


Här kommer iaf vikt/mått och förebilder för startdagen:

70,8 kg. Ja jag vägde mej för jag vet att jag är byggd av fett, annars vet jag att man bara ska mäta. :P
Överarm 32 cm.
Under brösten 80 cm.
Mage 101 cm.
Rumpa 104 cm.
Lår 66 cm.
Vad 37,5 cm.

And here's some pics (dö inte bara! :P);










JÄVLIGT dåliga bilder, I know. Men jag vet inte om man kan ändra slutartiden på Iphonen och gamla kameran jag har har inte använts på minst ett par år så den strejkar ordentligt. Kom på att jag har en inbyggd i datorn men bilderna är ju sämst som ni ser. Anyways. Ska försöka se till att ta bättre bilder senare bara jag får ordning på allt så ni får följa hur det går för mej. :)

Crap!

Det blev inget med träning och koststart idag. Har mått bajs hela dagen och inte gärna lyft ett finger. Legat sänkt med ömmande kropp hela dagen och knappt orkat ta mej ut med hunden. Och röd dag dessutom. Dödsdömd att bo utanför Karlstad då och inte ha bil och körkort. Bussarna är underbara på helgerna i värmland! NOT! :P


Anyways. Sitter nu och kollar på 1an. Raggarbilar och grejer så jag ringde A för att meddela att han skulle sätta på 1an så lilla E fick se alla raggarbilar. Han är ju totalt såld på raggarkulturen så han är nog glad där borta nu. :) Goa ungar! :) Annars har det varit dött idag. Vidrigt väder, kroppen har strejkat och hjärnan spökar. Men till slut får man rycka upp sej och ta tag i det. Och att ringa A och höra honom och ungarna gjorde kvällen en aning bättre. :) Så nu ska jag se klart på alla bilar som ger mej ögonorgasmer utan dess like och sen blir det en dusch och plugga lite körkort. Får banne mej bli dags nu så jag kan ratta lite finbil i sommar. :)

On my way to............

Hell?!


Har iaf gjort en ny blogg nu för viktnedgångens skull. Från och med imorrn startar jag på riktigt med kost och nu jäklar är det dags att ta tag i detta riktigt stenhårt! :) Så följ gärna med på den resan på http://louisebailey.blogg.se/timetobefit :)

Pls end this day

Idag har jag en sån där dag då jag inte vet om jag ska vara arg, ledsen eller glad. Jag är arg som faan på morfar och Jenni för att dom är borta. Själviskt, jag vet. Jag är ledsen över att dom är borta och för att jag är på väg hem från A. Hinner verkligen sakna honom redan när jag säger hej då. Glad är jag däremot över att det var en kul kväll igår och för att jag fick träffa kidsen och As föräldrar. Jätte gulliga och trevliga. :)

Jag botar det med en kebabtallrik med extra sås, påskmust och glass istället. Tack gode för att jag kan skylla på träningen och kostschemat nu när jag inte kommer dricka på ett tag. Det är faan inte värt det när man mår som en överkörd daggmask dagen efter. :P


I'm baaaaack

Annars då? Jo men jag sitter här hemma helt jävla själv under påskhelgen. Påskmiddag med familjen och påskparty med vänner kan jag glömma. Jag sitter här jag och ruttnar istället. Överskattat! Suck!

I'm back...... for now

Ingen längre paus härifrån men det var skönt. Skönt att bara få vara och bry sej om alla andra problem istället för att försöka klämma in bloggen också. S-U-C-K! Whatever. Det kommer bli så bra så. :)


Tänkte iaf meddela att jag har fått kostschemat nu. :) Ska handla in det sista som behövs nu under veckan så ska jag börja köra från måndag tänkte jag. Ska bli GRYMT spännande och detta kommer att kunna följas både hos mej och H som hjälper mej. Länk till hans blogg kommer senare. :)


Nu ska jag ut och pinka en gnällig hund och försöka smälta allt som ska ner i min mage varje dag. Ja det ska som sagt bli grymt spännande iaf. Nu jäklar är jag på g och det kommer gå så jäkla bra med hjälp från ett pro. :)

RSS 2.0