Slut.Som.Människa

Fy sjutton vilken dag! Somnade inte förrän runt 5-6 imorse och vaknade sen kl 9 av att Ann ringde och dom skulle åka en halvtimme senare. Så det var bara att kasta sej i duschen, slänga i sej en riskaka med keso och lite te och sticka ut när dom kom. Iväg med Ann, Roland, Chicko och Kira och sprang i grusgropar vid Trossnäs och så fick dom bada lite. Gissa om både jag och Kira kommer sova gott inatt! :)

Sen drog jag med till Grums. Tog bussen in till stan därifrån och hälsade på David på en kopp lyxkaffe och en halv muffin. Ja jag blev erbjuden hela men tyckte att det räckte med halva sen jag ändrat kosten och så så jag ska bli nyttig. :P Himla gott kaffe och sällskap. :) Och jag hoppas att den lilla presenten var helt okej även om det inte var varken speciellt eller dyrt. Och jag är säker på att dom kommer se bättre ut än dom där spygröna på bordet. ;) Hehehe.

Sen iväg till Hanna och dumpade Kira. Iväg med Hanna och Ebba ner mot stan där vi alla 3 fick vara med på en liten chokladprovning. 2 st 66% och 2 st 70%. Jag gillar inte mörk choklad men den sista vi provade var riktigt god! :) Sen fick vi prova 3 olika praliner. En med ölganach i som smakade BLÄ. En med chili och ananas i. Smakade ännu värre och var stark som tusan. Och en med tranbärsganach och tranbärsflingor utanpå. Den var helt okej men inget man äter mer än en av. :P

Sen vart det käk på subway och Ebba var trött och inte lyckligast i stan. Så vi hyrde 2 cyklar och cyklade (ja, JAG cyklade :P) och skjutsade hem Ebba. Sen kilade vi ner tillbaka på stan och där gick vi till klockan var typ 20. Jisses vad jag har vandrat idag! Sen hade Kira ätit en massa kyckling så Hanna sa åt mej att ge henne sparris som kan "kapsla in" benen hon fått i sej så hon kanske klarar sej utan besvär. Håll tummarna! Hon mår bra nu iaf och sover så gott så det är nog ingen fara. :) Jag och Hanna fixade också nått "kompiskort" på Njoy. Så nu jäklar ska vi bli 2 hotta brudar och jävlar vad vi ska köra på! :D

Fick iaf med mej en snygg klänning hem som det var massa rea på och grejer så den var nästan gratis. :P Sen köpte jag inget direkt eftersom jag inte har den ekonomin eller palla köpa saker bara för att. Så nu har jag slängt i mej ett par riskakor med keso och ska dricka upp mitt te så ska jag sova såååååååååååååååå gott sen. Har inget planerat imorrn förutom tvätta 12-16 så det blir en soft dag och sovmorgon för både mej och Kira. Om hon inte väcker mej tidigt då. Tur att hon är såpass duktig att hon kommer och väcker mej om det krisar med blåsan. :P Sen så blir det eventuellt utgång på lördag. Hoppas! :) För en gångs skull mår jag bra när jag är ute och det är riktigt kul. :)


My heart burns

Jonna! Vill bara att du ska veta att jag finns här för dej oavsett vad som hänt tidigare. Kan förstå att allt känns förjävligt och jag kan inte ens tänka mej hur jobbigt det är. Om du känner att du behöver prata, ses, behöver barnvakt så du får egentid, gråta mot en axel eller vad som helt, exakt VAD SOM HELST så kommentera med din msn, mail, nummer vad du vill (godkänner inte isåfall så andra ser det). Jag finns här för dej!


Unnade mej bakad potatis med röra idag. Så nu mer kan jag rulla fram istället för att passa bussar. Hujedamej så mätt! Snart fixa hår så jag inte ser ut som muppen själv imorrn på stan. In och gå runt lite med Hanna och kika och sen eventuellt snaska sushi. Sweet! :)

It's okey now

Svar på kommentaren till senaste inlägget: Jag kanske skriver en hel del om dom mörka delarna i mitt liv. Det kan bero på att en väldigt stor del av min vardag är mörk och det är det jag främst behöver skriva av mej om. Sen så tycker inte jag att det är fel att ägna inlägg åt bortgångna vänner/familjemedlemmar/ex osv osv. Tycker du att min blogg är för mörk så kanske du inte ska läsa. Det väljer du ju själv. Men jag ska försöka skriva om lite mer ljusare grejer. Men det är svårt när man är sjuk på det sättet jag är att se dom ljusa tillfällena och händelserna i livet. Jag kan inte ta åt mej av sånt även om jag vet att det händer. T.ex det finns nån jag är intresserad av. Vilket är en ljus grej. Men sen sätter min hjärna igång och det blir mörkt och jag tänker bara att han ändå inte vill nått med mej så det kommer bli ännu ett fall där jag är intresserad och det inte är ömsesidigt. Jag ska försöka, absolut. Men det är svårt.


Har för övrigt inte sovit nått inatt heller. Typ 7-8 lyckades jag få lite lite vila imorse. Fick blunda med ljudet av på mobilen och tecknat på tvn så jag kunde få slappna av lite. Imorse mådde jag inte okej alls och visste inte om jag skulle spy eller svimma. Usch vilken natt! Får ju såna där nätter ibland då jag inte kan somna alls så det är ju inte direkt ovanligt men lite jobbigt när det händer. Men men. Idag fick jag in pengar så jag ska faktiskt unna mej lite bakad potatis med röra denna fredagen. :) Lite fredagsmys hemma för sej själv efter en dryg natt är inte helt fel. :) Imorrn blir det nog att åka in till Hanna och hälsa på också. :) Vad vore jag utan henne och barnen? Uj det vill jag inte ens fundera på. :P Dom är verkligen underbara människor! :)

Life can end in a second

Usch jag kan verkligen inte sova. Ligger bara och skakar i ben och fötter och vrider på mej och härjar men kan för mitt liv inte finna ro att slappna av och somna.

Vart en tuff kväll även idag. Man inser mer och mer att folk lämnar livet runt omkring en. Innan morfar dog för nästan 3,5 år sen så har jag aldrig riktigt mist nån vän, familjemedlem osv. Sen gick morfar och ett tag efter det var det lugnt. Tills min födelsedag förra året.

Gammelmormor lämnade oss 26e oktober. Sen gick Tompa bort hastigt och plötsligt i november. Sen fick man reda på att även Sebba gett upp. Kände inte honom såå bra men vi har ju ändå "hängt" förr. Och nu i somras den 11e juni valde våran älskade Jenni att lämna livet på jorden. Det var efter det som jag insåg att jag pallade inte mycket mer. Allt kommer för tätt och jag kan inte hantera såna saker. Nu har precis fina Emma hastigt och plötsligt lämnat oss också. Den fina hunden som hamnade i bråk med Kira men var ändå världens goaste. Dom kärringarna kom helt enkelt inte överens bara.

Och nu har jag fått reda på att ännu en har valt att lämna livet på jorden. Jag tänker väldigt mycket på hans familj och speciellt Jonna, en gammal vän, som precis har fått barn med honom. Det kan inte vara lätt att ha en liten nyfödd och så går karln bort så man får ta hand om allt själv. Många är inte förvånade men det är ändå fruktansvärt tragiskt att det skulle hända just honom. Det är alltså ett ex till mej det handlar om. Nån jag var tillsammans med och bodde med när jag var 16 år. Så det var länge sen och inget långvarigt förhållande men jag kommer ändå aldrig glömma bort honom. Det hände saker med honom som var stora för mej. Och även om han inte var speciellt schysst ofta i vårat förhållande och vi tjafsade en del osv så tycker jag ändå att det är tråkigt att nått sånt här ska hända.

Och även om Jonna och jag, efter en del tjafs i vintras/våras, inte är vänner längre så kommer jag ändå berätta för henne att jag kommer att finnas här om det är nånting. Och hon lär behöva all stöttning och hjälp hon kan få nu. Kan inte ens tänka mej hur jobbigt hon har det just nu och jag skulle aldrig önska detta åt min värsta fiende ens. Det är jävligt skumt att veta att den här personen inte finns mer. Fast det är klart. Jag är fortfarande i chock och har inte fattat. Det kommer väl när man ser dödsannonser osv.

Well anyways. Ska se om jag kan försöka få lite vila innan jag ska tvätta och dola. Måste ju få sova lite även om det inte går.


Vila i frid Joel!
Nu har du det lugnt och skönt på andra sidan.
Jag är säker på att du sitter där uppe och vakar över din enda och nyfödda son.


Livet är verkligen skört

Idag har det varit en sån där jobbig och tung dag då man helst inte skulle ha vaknat alls. Kom iaf upp och tog en dusch innan vi gick och mötte Hanna och Robin för att åka till stan. Kira blev den här gången glad över att se Robin (men det beror väl på allt godis och gott hon fick av honom förra helgen :P). När vi skulle gå på bussen så fick Kira ett ryck och skulle ha nått under bussen. Flygande löv såklart. Så hon drog mej en meter åt sidan med ett ryck. Sen kom vi till stan och mötte där Baso som fick hålla i min bulldozer medans vi var inne på subway en snabbis. Efter det gick vi bort till viken så jag kunde dumpa papper hos soc. Efter det drog vi oss mot våxnäs för att hämta Wilmabus och plocka upp stövlar hos moster. Träffade nån utanför moster som Hanna känner och stog där ett tag och tjötade. Kira fick ett ryck efter blåsande lös igen och flög in mellan tjejens ben så jag flög efter och stog där och bökade mellan hennes ben med kopplet. Jäkla hund ska passa på när man inte är beredd.

Gick vidare mot djuraffären och vägde Kira. Vågen stannade på 45 kg och hon har gått ner 3,4 kg. Plus att hon har lagt på sej en massa muskler. :P Wilma och Hanna gick och kikade lite på djuren där inne och sen gick vi till Willys och tog bussen mot stan. Gick och satte oss på torget för att vänta in Robin. Och när vi satt där och pratade som vanligt och allt var lugnt så får plötsligt Kira jordens ryck och lyckas dra iväg mej och jag flyger som en vante efter i andra änden av kopplet och landar hårt på marken. Väskan flög, min dricka flög (som var Burn så det såg ut som värsta blodbadet efter eftersom den är så röd :P) och mobilen åkte ur fickan. Jag har på nått sätt mosat fingret i stenarna så jag blev blå och knät skrapade jag upp bra trots jeans. Hon har ju fått redigt med muskler sen jag fick henne så hon är ju grymt stark. Men det var just att jag satt ner och det hände så jäkla fort att jag inte hann reagera som hon lyckades dra omkull mej. Annars lyckas hon aldrig rubba på mej. Så nu blir det att köpa ett retriever halsband så fort pengarna kommit in nästa vecka! Lite ledsen blev man just över att hon gör såna saker och att man märker mer och mer att hon kommer bli ganska svårtränad.

Sen så såg jag även tråkiga nyheter på facebook. Kira bodde ju hos gamla dansvänner, Ann och Roland, innan hon kom till mej. Där hon hamnade i bråk med deras andra tik Emma vilket var enledningen till att Kira kom till mej för dom ville separera på dom. Så jag har ju träffat Emma en del också när jag varit där och hälsat på. Och idag fick jag veta att Emma hastigt och plötsligt har gått bort. 1,5 år gammal och frisk i övrigt vad vi vet så det kom verkligen som en chock. Men en olycka kan lätt hända och då inser man att även våra fyrbenta vänners liv också är väldigt sköra. Så idag har det tänts ljus för Emma som kommit till himlen och det har varit en mycket dyster kväll. Mina tankar går till Ann och Roland och Chicko (deras rottweiler/rhodesian ridgeback). Fruktansvärt tråkigt för hon var så fin och go. Stog gärna på bakbenen och kramade om en runt midjan med sina framben. Och hon åt bär från buskar. Blåbär, lingon, hallon osv. Verkligen en speciell hund! R.I.P tokfian Emma! Vi kommer sakna dej jätte mycket! Även Kira trots erat bråk. :P Nu finns du i himlen hos Jenni så ta hand om henne! <3




Lånar bilden av Ann och Roland. Det är Kira till vänster (innan hon kom till mej och innan bråket), Chicko i mitten och fina Emma till höger. Kommer bli konstigt att aldrig se henne igen. :(

My life, my love

Har ungefär lika tråkigt ikväll som igår kväll. Och det får väl bli att sova hyfsat tidigt eftersom jag inte har nått roligare för mej. Tänkte ju dammsuga osv idag men tar det imorrn istället eftersom klockan redan sprungit iväg.

Lyckades slumra till idag under förmiddagen. Drömde en massa konstigt. B.la att Kira satt fast utanför en kiosk och medans jag var inne i kiosen så flyttade den sej nåra meter. Detta var p.g.a en liten svart hund som var stört galen och härjade med Kira så i allt bråk så flyttade sej huset. Hunden bet näst intill ihjäl Kira också så allt jag fann var en döende och sönderbiten hund. Jag hade inte råd med veterinär och mådde skit. Fick tag på den svarta lilla hunden som bet mej i handen och sen avlivades med en kniv i halsen som vreds om. Vaknade av att jag var helt förstörd och hade panik. Trodde jag skulle skrika rakt ut och börja grina innan jag insåg att det var en dröm och att Kira låg på golvet och sov helt oskadd. Men fy fasen alltså! Det är inget jag vill uppleva igen!

Min fina älskling. <3



Idag kände jag mej lite uttittat av min fishund också. Undrar varför?! :P Hehehe!



Tycker också att det är himla dumt att Hanna och kidsen flyttade såna här kvällar när man har tråkigt. :P Saknar dom ju. Men men. Får åka in och hälsa på så fort Kira slutat löpa med tanke på att hon stökar ner så in i helskotta. Tamponger för hundar? :P Hehehe.


En kväll/natt jag aldrig kommer glömma med världens bästa Hanna och andra underbara människor en grym utekväll. :D



And we love it! ;D





Är lite irriterad på att något jag inte valt/väljer håller på att hända. Jag vill inte hoppas på för mycket. Men vad gör man när fjärilen är där? Hehe.


Btw J, jag har inte haft rött hår sen i somras. Har varit svarthårig i iaf ett par månader nu tippar jag på. Tills i förrgår. :P

Snark!

Har en sån där riktigt dålig kväll. Sådär så man bara vill sova bort det ett par dagar och sen vakna pigg och lycklig som en lärka. :P Men jag kan ju inte sova och röta mej som jag gjorde förr. Har ju djur som ska tas om hand och ut på promenader osv. Så jag får nöja mej med att slänga ut Kira på sista kissturen och sen lägga mej och se om jag vaknar något gladare imorrn. :P Yey! Kul helg. :P Hemma och städa och ha sej hela helgen. Blääääh! :P

Pics från helgen

Just det ja. Glömde ju slänga in myspys bilder från helgen. :P Än så länge slänger jag in några på mitt farliga monster Kira. Ni vet hon som skulle attackera en unge och döda den. :P Hahaha!

Jag och Wilma kollar på Ronny och Ragge. Hon förstår nog inte mycket men älskar det ändå. :D



Dagen-efter-årets-fylla myser vi med chips och dipp. :) Kira är glad över att Wilma kom och älskar att bli kliad av Hanna. :D


Och självklart älskar ju Wilma Kira lika mycket tillbaka. :) Kira är dock lite avis på all chips som Wilma får men försöker inte ens ta det ifrån henne. Godingarna! :D



Aggressiv hund va? :P Hehehe. Well nu ska jag och mitt monster ut på en liten tur innan det är dags att plocka upp tvätten. Sen får vi väl se vad som händer ikväll men det lutar åt att diska och städa. YEY fredag! :P Hehe.

Well. It's time to write.

Ringde till slut supporten och lyckades fixa internet. Jippi! Man känner sej lite naken och nästan exposed utan internet på datorn. :P Hahaha!

Well helgen då. I fredags gjorde jag ingenting. I lördags på morgonen drog jag till stan och umgicks lite med Hanna och Wilma. Kilade på stan lite innan jag åkte hem för dusch, käka och packa med sej grejer. Iväg tillbaka till Hanna och började göra oss iordning och dricka och så. Hade med mej Kira också eftersom jag annars skulle lämna henne väldigt länge och det hade inte funkat. Vi körde på och till slut så kom vi iväg mot stan. Kommer aldrig glömma turken som försökte göra en hoppkick mot Robin men var för kass så han landade bara på rygg på asfalten. Små kaxiga turkar är för roliga. :P Vad vi skrattade åt dom. :D Sen in på Tempel. Hoppade runt bland golven och hinkade dricka och härjade. Hujedamej vad mycket dricka det gick ner! :P Till slut kom David och hans kompis och jag och Hanna fick en tequila var. En tequila för mycket helt klart! :P Den gjorde att min mage mådde sådär men till slut så gav det med sej. :P Mer härj på golven och till slut vart det stängningsdags. Drog vidare mot Max (vet inte om vi gick, åkte taxi eller whatever), sen till gruvlyckan för att sova lite medans det spelades tv-spel och sen vidare mot sömn. :P

Sov länge och vaknade relativt pigg och lycklig trots den extrema karatefyllan. :P Skulle dra mej hemåt och då kom bakfyllan ikapp mej. Och jag som aldrig blir bakfull. Men men. Det var bara att lida sej igenom bussresor hem till Hanna så jag fick lägga mej där och dö lite. Mysa lite med Kira som saknat sin mamma (som du hade rätt om D :P) och dricka te tills jag blev människa igen. :P Senare under kvällen blev det filmer och chips och dipp med Hanna och Wilma. Till slut orkade jag dra mej hemåt med 23 bussen från stan och åkte hem och la mej för att dö igen hemma. :P

Kan bara konstatera att jag hade en grymt kul lördagkväll/natt även om jag mådde som en överkörd rutten fisk dagen efter. :P Och jag hoppas det blir fler såna roliga utekvällar utan snefyllor och bråk och annat skräp. Det var första gången på VÄLDIGT länge jag log och hade kul på riktigt från start till slut. :P


Nu däremot ska jag ta ut Kira på en tidig sista-kissen-för-kvällen eftersom vi ska upp tidigt imorrn. Tänkte åka vid 9.30 för att uträtta lite ärenden i stan och sen hem och tvätta. Jippi vad kul! :P Tänkte se om det fanns tid under helgen istället för att slippa stressa imorrn men det fanns bara måndag eller tisdag först. Skoj!


Dilemma! Internet funkar inte än. Så jag s...

Dilemma! Internet funkar inte än. Så jag slänger upp en fråga så länge. Brunett (ljus/mellanbrunt) eller svarthårig? :P


Huj! Tänkte blogga om en massa kul i helge...

Huj! Tänkte blogga om en massa kul i helgen men internet i datorn vägrar funka så jag får väl vänta vackert med det. :P kan än så länge bara säga att jag hade en sjukt grym lördagkväll/natt med underbara människor! Lätt värt illamåendet dagen efter. :P


Det kommer bli en varm höst

Har idag upptäckt att 2 awsome band till kommer till Nöjes under hösten. Så jag kommer ha en varm höst då jag får dregla över snyggingar 3 olika konserter. ;) Nöjd? Oooohhhhhhh yeah!!! ;D


1a Oktober kommer hetingarna i Dead by April. ;)


Jag ryser och dreglar redan. ;) Hehehe.


Och The Baseballs kommer ju den 15e oktober till nöjes. :)


Mmmmmmm örongodis! :) Inte så fula heller faktiskt. ;P


Och så kommer ju det bästa på hela året. Allas våra Hardcore Superstar dyker upp den 11 november. ;)



Är det ens MÖJLIGT att få nog av dessa heta karlar? ;) Nej jag tror faktiskt inte det. 13 år med dessa hunkar. Kan ju inte klaga. ;)


Gissa om jag längtar! ;D


Feeling wierd

Idag har varit en bra dag. Trots tråkigt väder och en hund som bara är gnällig och trotsig. :P Igår kom tåget. Men det tutade inte. :P Haha! Idag har jag inte gjort allt för mycket dock. Gått ner till affären ett par gånger i olika ärenden. Åt nyss lite potatis och bacon. :) Har fått hem 3 nya kompisar som får stå i köket eftersom Kira bara är tölig. Och sen har det väl inte hänt så mycket mer. :P Ska väl bara dryga ut dom nästkommande timmarna innan jag kan kasta ur Kira på en kvällstur och sen sova. Inte händer det nått roligare imorrn heller. :P

And he did it again

Puh! En heldag hemma och söla. Ganska skönt faktiskt. Även om jag vart grymt uttråkad så var det ändå helt okej. Får väl se om det händer nått roligare imorrn. :P

Igår var jag iaf upp till mor och syskon och höll syskonen sällskap medans mamma hade danskurs. Jag och lillasyster gick och köpte presenter till mamma. Hon fick en förpackning toapapper, te och kaffe. :D Så idag blir mammsen tydligen 23 år enligt lillasyster. Att jag blir 24 i oktober var väl en annan femma. :P Haha! Så grattis igen till världens bästa mamma23 årsdagen! :D

Förresten. Igår tutade det igen. Lite lätt och lite snabbt men det gjorde klart min dag gladare. :) Låg och vilade lite till en film så hörde jag det. Happyface. ^^

Tack Eriiza för din kommentar! Det känns bra att det faktiskt finns nån på min sida i detta. Speciellt när hon i sin egna blogg ljuger och utelämnar info.

Oxhälja

Puh!! Nu har jag och Kira kommit hem äntligen till vårat eget place. Skönt med en helg borta men det heter ju ändå hemma bäst. :) Vi kom upp i fredags. Tog det lugnt och fick lite käk. Sen vart det söling framför tvn innan det blev sängen.

Igår morse var det bara att kliva upp, slänga käk i mej och Kira och traska ner mot marten. Mötte upp Andreas och sen Linnea, hennes pojk och hennes mor och traskade runt ett tag. Linnea & co försvann i massorna och jag och Andreas tog en omväg runt för att slippa gå genom massorna tillbaka. Jag kände att Kira blev lite stressad av alla människor runt om och tyckte det var lite jobbigt att bli trampad på mer än en gång. Hon pep aldrig ens till eller brydde sej men jag tyckte lite synd om henne. Och då sprang vi på Anneline & co och tjötade lite. Var bra på alla sätt då man fick lite namn och så. :P Sen dök min huvudvärk på igen så vi gick hem och vilade en stund.

Senare under eftermiddagen kom moster och mormor hem så vi 3 gick ner och kikade. Kira fick stanna hemma. Det enda jag köpte till mej själv var 15 par strumpor och så hittade jag ett koppel till Kira. Det var som ett handtag längre in så man kunde hålla henne nära. Och en liten påse blandat hundgodis. :) Hem och käka och söla igen och sen sova.

Idag vaknade vi till, slängde i oss käk och gick ner igen. Hittade en påse att sätta på byxorna för godis när man tränar ute osv, en pipkorv och 5 tuggben med vom i. Muuums! :) Sen hem och söla lite, jag åt kräftor och sen sölade vi lite till. Soft helg med andra ord! :) Sen väntade vi in mormor, tjötade lite och sen bar det av ner mot bussen. Och en hel del bussresande senare är vi äntligen hemma. Där jag nu har 2 billiga katter som tyckte att jag skulle ha 2 tallrikar och en karaff mindre. Var bara att städa. KUL!!!


Träffade på goa Carro och Elvis också. Jisses vad den grabben växer! Vart tar tiden vägen liksom? Hujedamej! Måste ta och träffa dom där oftare så man inte missar en massa. :P Carro hade saknat mej på jobbet också. Det var varma ord jag kommer leva på länge. Elvis däremot äääälskade Kira och Kira äääääälskade att bli kliad på och klappad av Elvis. :) (Precis efter bilderna togs så åt hon upp honom. Aggressiv hund ni vet. :P HAHAHAHAHA!!!!!!!!)








Är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ stolt över min älskling som har åkt buss fram och tillbaka ända till Filipstad OCH har gått 2 gånger på sveriges största marknad utan att bry sej om varken hundar, barn eller människor. Jag gick stolt med Kira brevid som bara tittade på alla andra hundar som skällde. :) Och idag fick jag höra så många fina ord om hur fin och snäll hon var. :) Mitt hjärta. :)

Mini semester och korkade människor

Tog min hund, mitt pick och pack och drog till mormor igår. Liten weekend i Filipstad och kika på marten är väl inte helt åt helskotta. :) Köpa massa strumpor och saker till Kira. :) Var nere en sväng förut men Kira tyckte det var lite stressigt med så mycket folk och att det var så trångt så hon ville hem istället. Och nu har hon sovit som en stock ett tag efter den promenaden. :) Gött det att smulan får socialtränas lite. Och hon var sååååå duktig! Brydde sej inte om hundar, barn eller nån annan. Förutom när nån kom och trampade på henne bakifrån men hon skuttade bara framåt för att akta sej och sen var det inge mer med det. :)



Jo men igår hände det ju grejer också. Och eftersom nötet valde att blogga om skiten så gör väl jag också det eftersom det självklart finns 2 sidor av historien och hon utelämnade en del info. Jag skulle ner till bussen igår och hade väskor + Kira med mej. Det var en kvart kvar tills bussen skulle gå så jag band fast Kira utanför en liten kiosk en liten bit åt sidan så hon inte skulle sitta mitt i dörren, skulle in och köpa en dricka snabbt och sen gå igen. Kassan fanns i stort sett precis utanför så detta handlade om bara en minut. Jag ska precis ta drickan då jag hör Kira börjar skälla och in springer en morsa och gapar och frågar vem som äger hunden. Jag kommer ut och kollar vad faan som händer. Hon står och skriker på mej om att Kira var bara en decimeter ifrån hennes unges ansikte och skulle attackera och ha sej och att hon även skulle attackera morsan. Jag sa åt henne att hon sitter ju fast och tar sej ingenstans. Måste ungen välja just den vägen när det fanns 2 andra vägar att gå? Hon frågade om jag var så jävla säker på att hon inte tar sej nånstans osv. Jag frågade om hon såg dubbelknuten på kopplet där hon satt fast. Jag tog då hunden och sakerna och gick iväg för jag pallade inte och blev ganska chockad. Hon kommer efter vid busshållsplatsen och gapar ännu mer och ska ha mina personuppgifter. Fine hon fick dom. Härjade om att hon jobbat med hundar i SÅÅÅÅ många år och fött upp osv. Hon menade på att Kira är aggressiv och gud vet vad och jag sa att det är hon inte. Hon frågade då varför jag har munkavel på henne. Jag svarade att om hon nu jobbat så mycket med hundar så borde hon veta att det är en nosgrimma för att hon drar i kopplet. Hon trodde mej inte så jag sa åt henne att googla det. Då blev hon tyst. Hon påstog även att Kira skulle ha gjort utfall mot ungen eller hundarna på vålbergsdagen när vi var nere och kikade. Den enda hon kan ha gjort är att hon ville fram och hälsa. Något jävla utfall gjorde hon INTE och det har jag ett antal vittnen på.

Hon påstår även att jag har en hanhund. Konstigt att hon inte såg att det var en tik med väldigt hängande tuttar när hon var SÅÅÅÅÅÅ nära på att attackera dom. Men okej hon får väl tro att det är en hane då. Hon påstår även att jag sa att detta aldrig hänt. Jag sa att detta har aldrig hänt så länge JAG har haft henne. Hon har träffat och umgåtts med barn från 1 år och uppåt i olika åldrar. Hon träffar Ebba och Wilma nästan dagligen och bryr sej knappt om dom förutom att hon hälsar. Hon påstår även att butiksbiträdena stått och skrikit att hunden ger sej på ett barn. Det gjorde dom inte. Dom bara funderade på vad som hände. Dom har saker i fönstret i vägen för att dom ska kunna se. Och hon pratar om det så hemska ljudet Kira gjorde ifrån sej osv.

Nu ska ni få höra varför Kira skällde. Ungen (en liten grabb på 8-10 kanske) springer ur bilen och runt Kira och dyker upp bakifrån. Han tog en av 3 vägar men valde att springa bakom Kira. Och han måste ha kommit jävligt nära för Kira bryr sej inte om man inte kommer åt henne bakifrån. Dessutom ska hon inte få sej själv som en så bra hundmänniska när hon själv har 2 lösa hundar i bilen som springer omkring, kamphundar. Jag såg inte röken av varken bur, galler eller bälten vilket det idag är LAG på. Det visste t.o.m jag som inte har varken bil eller körkort. Om hon nu har jobbat så mycket med hundar så kanske hon borde veta att man inte springer runt och kommer upp bakifrån på en hund man inte känner som dessutom är kopplad. Hon har aldrig gjort ett sånt här utfall så länge jag har haft henne och aggressiv är det sista hon är. Hon blev livrädd för att nån kom springandes bakifrån och kanske t.o.m sprang på henne. Jag såg det inte. I sitt egna blogginlägg skriver hon om att det är just en rottweiler och menar på att det ska vara felet. Lite längre ner skriver hon själv att hon hatar folk som skyller på rasen osv. Hon säger emot sej själv i sitt egna inlägg men okey. Jag skyllde aldrig heller ifrån mej på att det var en rottweiler. Jag hade inte så mycket att säga till henne. Men jag kan förstå att Kira blev livrädd eftersom hon har blivit trängd förut och blivit misshandlad av 2 karlar. Stackars hunden är ju förstörd psykiskt och jag vet inte om träningen kommer rädda henne eller om jag kommer få avliva henne p.g.a vad dom förra ägarna har gjort mot henne.


Nej du fröken sönderopererad som inte själv har koll på sina hundar. Du kommer inte åt mej med din skit. ;)




Detta skrevs igår men datorn la av så allt detta hände egentligen i fredags!

RSS 2.0