Kärringen is in tha house

Jo då idag har jag BAKAT BRÖD! Förut har jag bara gjort scones när jag bodde i gbg och det var ju pinsamt enkelt. Nu var det nog nån ingrediens mer i. :P Haha! Att det skulle bli småfranska men det mer blev som scones den här gången är ju en helt annan femma. :P




Måste ju ha bildbevis på att jag har bakat själv. Kira ligger mitt på golvet och hoppas på att det är nått hon ska få. :P



Jo men igår då. Då var ju A här med barnen och hälsade på. Jag hade städat och härjat innan och tog mej en snabb dusch så dom lyckades komma innan jag hunnit att få på mej kläder. :P Så det var bara att slänga på sej, dom gick in och hälsade på djuren och sen gick vi ut i lekparken. Båda gungar lite och sen ska det mest klättras och härjas. Kira var med ute men hon är så jobbig när det blåser runt löv så hon fick gå in. Till slut tyckte vi att det blåste för mycket och det var lite för kallt plus att halva lekplatsen är paj och sanden full i hund- och kattskit. Detta gott folk är en anledning till varför jag inte har utekatt där det bor barn med en lekplats. DET ÄR VIDRIGT!!! Sen att låta sin hund gå och skita i sanden är inte heller okej!!! Men bor det bara en massa äckliga pundare och alkoholister här så fattar dom väl inte bättre. Anyways. Vi gick in för att fika då det kändes mer lockande än den kalla blåsten. Kakor, bullar och saft bjöd jag den goa familjen på och vi satt och fikade och pratade och barnen sprang mest runt och härjade med katten och hunden. :P Ett antal bullar och kakor senare hade klockan tickat iväg så dom fick ge sej iväg som skulle till Biltema och sen hälsa på kusiner inne i stan. Så dom åkte iväg och jag gick och la mej och vilade en sväng. Ingen sömn och sen plötsligt härja med 2 mindre barn och djuren tog lite på energin. Plus att jag har blivit dålig av allt socker jag har stoppat i mej.


Summa summarum av den dagen är att det var kanon trevligt. :) Otroligt gulliga och snälla barn. N satt i mitt knä och åt kaka och ritade med whiteboardpenna på kylskåpet. Och E hade ju sagt att han tyckte jag var snäll och så efter första gången vi träffades. Så det känns oerhört skönt att bli accepterad så av barnen också. Hade jag inte blivit det så hade det ju inte funkat. Iofs är dom ju väldigt lätta eftersom dom är så små också. Men det finns såklart även små barn som inte accepterar en förälders nya. Nu är vi ju inte tillsammans men vi dejtar väl och jag hoppas på att det kan bli mer. För en gångs skull har jag ju hittat nån som är seriös som förhoppningsvis vill samma sak som mej. Så eftersom barnen var med så fick jag ju inte kramas och mysa med A som om vi hade varit ensamna. Så jag får åka dit en sväng på onsdag och hälsa på också när han inte har barnen. :) Shit jag inser själv att jag känner mer och mer för varje sekund. Har jag hittat den jag ska vara med? Min drömprins? Isåfall klagar jag absolut inte! :)




Har ju slängt ut all choklad och annat sånt äckligt nu. Chipsen och chokladen som var kvar igår kväll hävde jag i soporna och sen i soptunnan ute. Har varit dålig som om jag haft magsjuka men inte lyckats spy i flera dagar. Alldeles för mycket choklad och äckel att jag insåg att jag blir dålig av det. Så det fick åka och jag handlade imorse hem en påse morötter och kiwifrukter. Börjar ju träna på tisdag och nån vecka efter det ska all kost osv ändras. Så nu gott folk. Go easy on me! Jag kommer att ha några HELVETESdagar och mitt humör kommer vara riktigt taskigt. Jag kommer bli en otrevlig bitch men det är inget jag kommer kunna styra över. Allt socker ska ur kroppen så jag blir av med mitt extrema sockerberoende. Det är hemskt men nu ska det ske. Det funkar inte! Så med det sagt sitter jag här och tuggar kiwi som en sån där duktig brud. Himmel! Tur jag får träffa A på onsdag som det ser ut nu så han kan få mej på bättre humör. :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0